“Mudah-Mudahan Dapat Kolaborasi Dengan…,” – Kongsi Video Cover Menari Lagu Lalisa, Ramai Tanya Bila Stacy Nak Buat Comeback

Selepas mencipta sensasi bersama kumpulan pop popular Korea Selatan, Blackpink, salah seorang anggotanya, Lisa kini telah pun muncul menerusi projek solonya dengan single yang berjudul, Lalisa.

Dilancarkan diseluruh platform muzik pada 10 September lalu, lagu Lalisa telah pun menerima sambutan luar biasa selepas muzik videonya berjaya meraih lebih 200 juta tontonan dalam masa hanya dua minggu.

Malah, lagu yang dinyanyikan oleh bintang kacukan Korea Selatan dan Thailand itu turut difahamkan telah trending diseluruh platform media sosial.

Terbaru, penyanyi, Stacy Anam dilihat ada berkongsi sebuah hantaran di laman Instagram yang memaparkan dirinya sedang merakamkan video cover tarian lagu Lalisa bersama kumpulan bimbingnya, Nona.

IKLAN

Menurut Stacy, meskipun dia kurang pasti dengan koreografi yang ditunjukkannya itu, namum, dia menganggap ia sebagai salah satu sesi latihan yang baik.

“Sesi perah peluh sambil asah groove. Entah betul ke tidak step yang aku buat tu. I malulah dance-dance ni bila tiada audience. Cingg! Tiberr eh nyahh!

“Berangan mau pakai seluar besar walau agak renek disitu namun baju i pakai ni style okayyy @hikaririders. Thank you @thisisnona rajin menggerakkan urat sendi otot PKP kita ni,” tulisnya.

Menerusi ruangan komen, rata-rata netizen turut menzahirkan rasa teruja selain turut meluahkan rasa rindu untuk melihat isteri kepada penganyi, Akim Ahmad ini kembali beraksi di atas pentas.

“Keep it up kak. Love.

“Masih lincah macam dulu-dulu.

“We’re ready for your epic comeback queen. Kasi pecah.

IKLAN

“Mudah-mudahan Stacy dapat berkoleborasi dengan Lisa.

“Queen is back,” antara reaksi-reaksi netizen di laman Instagram.

Setakat ini, video berdurasi hampir 30 saat ini telah pun meraih lebih 150,000 jumlah tontonan selain turut dihujani ratusan komen.

Sumber: Instagram Stacy