Model, Kendall Jenner berkongsi foto dia menerima surat cinta daripada ‘secret admirer’ pada Isnin di laman Instagramnya.

“Kendall, kita mungkin berbatu jauhnya namun rasa sayang saya pada kamu sentiasa bertambah tiap saat. Kesemua cinta saya adalah pada kamu.

“Saya akan terus mencintai kamu hinggalah maut memisahkan kita. Perpisahan sementara kita ini sangatlah menyeksakan tapi jauh di sudut hati saya tahu bahawa tiada apa pun yang dapat memisahkan kita.

“Kita bersatu dari segi hati dan jiwa selamanya dan saya ingin kamu tahu yang auh di sudut hati saya, saya sangat menyayangi awak,” tulis surat itu.

IKLAN

#MHGlobal Kendall Jenner Kongsi ‘Secret Admirer’ Tulis Surat Cinta, Terus Netizen Speku Ingatkan Harry Style, Tapi Rupa-Rupanya…

Susulan itu, netizen menjadi detektif segera dan membuat spekulasi bahawa empunya tulisan tangan ini adalah milik penyanyi dan pelakon,Harry Styles.

Netizen juga sempat membandingkan tulisan tangan antara milik Harry dengan tulisan di surat tersebut sebagai bukti.

IKLAN

#MHGlobal Kendall Jenner Kongsi ‘Secret Admirer’ Tulis Surat Cinta, Terus Netizen Speku Ingatkan Harry Style, Tapi Rupa-Rupanya…

Susulan itu, melihatkan spekulasi yang semakin berleluasa itu, Kendal segera memberikan penjelasan sebenar mengenai siapakah yang menghantar surat itu kepadanya.

IKLAN

“Cubaan yang baik, peminat rahsia saya adalah @mertalas & Macpiggot,” tulisnya

Untuk pengetahuan, Mert Alas dan Marcus Pigott adalah dua fotografer fesyen yang sering membuat fotoshoot untuk majalah berprofil tinggi seperti Vouge.

Foto/Instagram: Kendall Jenner

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI