Pelakon dan bekas finalis Dewi Remaja edisi 2014/15 Mawar Rashid awal semalam ada memuat naik sepotong video di mana dia dan suaminya, Raf Yaakob baru sebulan menyulam cinta.

Menurut Mawar, video berkenaan diambilnya sekitar dua tahun lalu.

“This video was taken last 2 years. Time ni kita kenal dah sbulan, tengah dilamun cinta sampai dunia rasa macam terbalik, time ni terkejut jugak, sebab baru tahu Abang sporting sangat2, and happy go lucky macam Anje! Kita menari kat tengah2 publika kot!

“Anje pilih Abang pun, sebab Abang buat Anje terlebih happy, and time tu, Anje tahu kalau Abang jadi Husband Anje, mesti Anje akan happy sampai bila2 :’) Alhamdulillah sampai sekarang ni Abang sentiasa buat Anje happy!,” tulisnya.

Pada masa sama, bintang ini turut mengharapkan agar kegembiraan di antara mereka akan terus kekal, sampai bila-bila.

“Hopefully kita macam ni sampai kita tua kay. Happy je tak kira masa tak kira dimana kita berada. Heheheh @rafyaakob,” kongsi Mawar.

Dalam perkembangan lain, Mawar kini sedang menantikan detik bergelar ibu. Mawar dijangka melahirkan cahaya mata sulung sekitar Mac depan.

View this post on Instagram

This video was taken last 2 years. Time ni kita kenal dah sbulan, tengah dilamun cinta sampai dunia rasa macam terbalik, time ni terkejut jugak, sebab baru tahu Abang sporting sangat2, and happy go lucky macam Anje! Kita menari kat tengah2 publika kot! 😆 Anje pilih Abang pun, sebab Abang buat Anje terlebih happy, and time tu, Anje tahu kalau Abang jadi Husband Anje, mesti Anje akan happy sampai bila2 :’) Alhamdulillah sampai sekarang ni Abang sentiasa buat Anje happy!Hopefully kita macam ni sampai kita tua kay. Happy je tak kira masa tak kira dimana kita berada. Heheheh @rafyaakob ❤️ – – Btw, kat tepi tu ada @arfanrashid Abang saya yang tolol. Klau dia ada boleh buat orang extra happy 😄

A post shared by MAWAR RASHID (@mawarashid) on

Apa Kata Anda