“Macam-Macam Dugaan Kami Terpaksa Hadapi,” – Drama Scammer Tamat, Arash Mohamad Terharu Raih Kata Positif

Setelah bersiaran selama 20 episod, akhirnya drama Scammer telah pun melabuhkan tirainya.

Menerusi Instagram, pelakon senior, Arash Muhammad yang juga merupakan peneraju utama drama tersebut dilihat ada menitipkan ucapan penghargaan kepada semua pihak yang tidak henti-hentikan menyokong karya tersebut.

Jelas Arash, sepanjang menjayakan drama itu, dia m menerima pelbagai reaksi positif terutamanya perihal gaya lakonannya yang disifatkan berbeza daripada watak-wataknya sebelum ini.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by arashmohd (@arashmohd30)

“Assallamualaikum… SCAMMER dah tamat semalam. Jutaan terima kasih pada semua yang menonton dan tak putus-putus support citer ni.

“Banyak komen-komen yang saya personally terima dan kebanyakkan adalah komen-komen yang positif.

IKLAN

“Syukur alhamdulillah. Kami team SCAMMER sebenarnya amat-amah terharu dengan feedback yang kami terima.

“Tq pada semua yang terlibat dari big boss @radiusone_official hinggalah ke handyman kami yang sentiasa siap siaga menyediakan makan minum kami.

“Korang memang awesome!!! Inshaa Allah, ada rezeki kita jumpa lagi Di karya yang lain,” tulisnya.

Dalam pada itu, Arash turut menitipkan ucapan terima kasih kepada pengarah, kerana menghasilkan naskah yang sangat baik dan dekat di sisi masyarakat.

“Kalau korang nak tahu siapa pengarah yang telah menjadikan SCAMMER ni satu naskah yang lain dari yang lain, tgk foto poster SCAMMER kat sebelah ni.

“Yg Di sebelah kanan sekali sebelah foto Leon @brianchanyh Itulah pengarah kami, Mr. Labu! You have done a great job, brother,” jelasnya lagi.

Kenyataan tersebut dikongsikan oleh Arash yang membawa watak sebagai Razman itu menerusi sebuah hantaran yang dimuat naik di laman Instagram.

IKLAN

Dikesempatan itu juga, Arash turut mendedahkan meskipun mereka berdepan dengan pelbagai kesukaran sewaktu sesi pengambaran, namun, dia tetap meluahkan rasa syukur kerana segalanya telah pun dipermudahkan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by arashmohd (@arashmohd30)

“Syukur Alhamdulillah… bukan sekadar drama tapi sebagai pengajaran jugak! Berbaloi rasanya bila flashback balik waktu shooting citer ni. Dengan macam-macam dugaan kami terpaksa hadapi disebabkan PKPP.

“Dugaan dengan cuaca panas di bulan Ramadhan. Tapi kami satu team gagah jugak menghadapi semuanya dan inilah hasilnya. Alhamdulillah… Tq guys!!! Sebab support hasil kerja2 kami.

“Tq team @radiusone_official kerana ‘pecah kapla’ utk menghasilkan naskah yg baik ini utk kami share bersama. Keep up the excellent work!!! Ada rezeki kita team up again,” akhirinya.

Sumber: Instagram Arash Mohamad