“Maaf Dan Doakan Saya Kalau Sudi, Still Orang Yang Sama. Cuma Mungkin Kali Ni Kelihatan Sisi Berbeza,” – Kak Girl

Personaliti media sosial yang kini bergelar pelakon, Nur Amira Maslan atau lebih sinonim disapa Kak Girl dilihat ada memuat naik foto serta video yang menampakkan imejnya yang tidak bertudung.

Malah, posting yang dimuatnaik Kak Girl beberapa hari lalu menarik perhatian apabila bintang itu menulis kapsyen panjang berbentuk luahan.

Kongsi Kak Girl, ada beberapa perkara yang dirasakan boleh dikawal, tetapi ia adalah sebaliknya.

“Ada certain things yang kita rasa kita boleh handle,tapi sebenarnya tak. ada certain things yang kita rasa boleh kuat tapi sebenarnya tak. kadang2 kita terlalu menjaga hati orang tanpa pikir diri sendiri.

IKLAN

“Kadang2 kita terpaksa ikut kehendak orang,walau kita ada kehendak sendiri. Bertahun lamanya kita cuba jadi yang terbaik. the best version of me orang kata.

“Ya,saya ikut. Ya,saya okay,Ya saya boleh. Ya,saya dengar.dok dengar je apa yang orang nak kita buat. tapi still, takde yang benar2 menghargai. saya tak salahkan sesiapa selain diri sendiri,” tulisnya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Meera James (@kakgirlsebenar)

Dia pada masa sama turut memohon maaf andai ada yang tidak selesa, meski dia hanya sedang menjadi diri sendiri.

“Maaf mungkin ramai yg akan kurang selesa. tapi saya sedang menjadi diri saya sahaja. the real me. the one who lost for lots of years,mementingkan orang lain berbanding diri sendiri.

IKLAN

“I didn’t make myself as a priority before,and now its killing me. Tak kira lah apa orang nak kata. i need space for myself,really and i dont owe anybody an explanations. saya berada dalam keadaan yang saya rasa i had enough and biarlah saya rawat kecewa ini sendiri.

“Maafkan saya dan doakan saya kalau sudi. Terima kasih. saya still orang yang sama. cuma mungkin kali ni kelihatan sisi yang berbeza,” tulisnya lagi.

Foto: Instagram Kak Girl Sebenar