Tular seorang jejaka yang tingginya sehingga mencecah siling rumah dan digelar sebagai ‘lelaki pokok’ oleh pengguna media sosial.’Lelaki pokok’ atau nama sebenarnya Danny Jones.

‘Lelaki Pokok’ Jejaka Hangat di Media Sosial

Bagi yang tidak mengenalinya, jejaka kacak yang dikenali sebagai ‘lelaki pokok’ ini sebenarnya merupakan ahli sukan dan pelatih peribadi di California Selatan.

Dengan ketinggian 6’7 “, Danny Jones kelihatan seperti gergasi menarik perhatian pengguna media sosial dan mula tular setelah seorang gadis,vickto_willy ‘retweet’ beberapa gambar Jones dengan kapsyen ‘this not a man,this is tree ‘

IKLAN

‘Lelaki Pokok’ Jejaka Hangat di Media SosialSenang tukar lampu,tak payah pakai tangga

Tweet ini menjadi viral dan Jones memberitahu Daily Mail,minggu lalu pengikut di instagram naik secara mendadak hanya dalam beberapa hari.

‘Lelaki Pokok’ Jejaka Hangat di Media Sosial

IKLAN

Jejaka yang berusia 31 tahun ini sangat popular dan sehingga kini jumlah pengikut di laman Instagramnya sudah mencecah ke angka 713,000 disebabkan tarikan fizikalnya yang bukan sahaja besar malah wajahnya yang tampan dan mempunyai bentuk badan idaman wanita.

‘Lelaki Pokok’ Jejaka Hangat di Media Sosial

IKLAN

Artis dan penyanyi terkenal Hollywood,Lana Del Rey turut ‘retweet’ menjadikan Danny Jones meraih populariti sekelip mata.

‘Lelaki Pokok’ Jejaka Hangat di Media Sosial

Tak hairanlah, kenapa jejaka ini begitu digilai kan?

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI