Tiada angin tiada ribut, netizen mulai membuat spekulasi bahawa pengacara dan model, Nabil Mahir dikatakan tiada lagi hubugan cinta bersama kekasihnya, Sarah Hilderbrand.

Khabarnya, cinta yang disemai sejak sekian lama tidak lagi mekar seperti dahulu.

Lebih menguatkan spekulasi, Nabil juga sudah memadam foto dan video pelakon wanita berkenaan di Instagram dan turut menulis kapsyen yang seakan ingatan dan pesanan.

Malah, kedua-duanya juga sudah tidak mengikuti akaun Instagram masing-masing.

IKLAN

“People strive to change for the better.
But when you change because of money and fame, that’s just sad,” tulisnya sambil netizen turut meninggalkan komen pelbagai.

Kongsi Kapsyen ‘Sesuatu’, Padam Gambar Kekasih & Unfollow Di IG, Nabil Mahir Beri Bayangan Putus Cinta Dengan Sarah Hilderbrand?

IKLAN

Kongsi Kapsyen ‘Sesuatu’, Padam Gambar Kekasih & Unfollow Di IG, Nabil Mahir Beri Bayangan Putus Cinta Dengan Sarah Hilderbrand?

Bagaimanapun, tidak dapat dipastikan kepada siapa kapsyen berkenaan ditujukan.

IKLAN

Sementara menjengah di Instagram Sarah, pelakon drama Pujaan Hati Kanda itu tidak pula memadam foto Nabil, sebagaimana yang dilakukan pihak sebelah sana.

Sama ada spekulasi ini betul atau sebaliknya, lebih baik andai mereka dapat memberikan penjelasan buat peminat, bagi menjelaskan apa situasi sebenarnya berlaku.

Terdahulu, pasangan sama cantik sama padan ini dikatakan mula bercinta sejak lima tahun lalu.

Foto: Instagram Sarah Hilderbrand, Nabil Mahir