Diam tak diam penyanyi yang baru-baru ini telah dinobatkan sebagai penyanyi lelaki paling popular dan artis baru paling popular daripada sebuah anugerah, Khai Bahar nampaknya sudah setahun bergiat dalam industri seni. Beliau mula menempa nama apabila bakat nyanyiannya mula tular di sebuah aplikasi nyanyian.

Semenjak daripada itu nama Khai Bahar mula mendapat tempat dihati peminat yang menyukai kemerduan suaranya ketika menyanyi.

Dalam masa satu tahun penglibatannya sebagai anak seni, kejayaan demi kejayaan telah diperolehinya dan itu membuatkan peminat tertanya-tanya apa aset yang sudah dia miliki sepanjang bergelar artis.

Khai Bahar atau nama sebenarnya Mohd Khairul Baharuddin berkata, dia masih belum mempunyai apa-apa aset termasuk kereta kerana masih ada hajat yang diimpikan belum terlaksana.

IKLAN

Tambahnya lagi, segala aset atau harta itu akan difikirkan kemudian setelah hajat yang diimpikan tercapai.

“Saya belum beli apa-apa lagi termasuk kereta kerana saya ada hajat yang belum tercapai, jadi sekarang saya banyak menyimpan wang untuk melaksanakan perkara itu.

 

“Maaf saya tidak mahu berkongsi tentang perkara peribadi itu. Tapi Insya-Allah, selepas itu saya memang berniat untuk beli kereta dan sebuah rumah,” ujarnya.

Beralih pula cerita tentang peminat-peminatnya, Khai berkata, dia mengambil keputusan untuk tidak membalas setiap mesej peribadi yang dihantar oleh peminatnya di laman sosial.

IKLAN

Tindakan ini diambil olehnya bagi mengelakkan rasa kurang senang peminat lain yang tidak menerima balasan daripadanya.

“Banyak yang mesej secara personal di Instagram tapi saya tidak buka dan balas satu pun kerana saya tidak mahu jika saya balas nanti ada peminat lain berkecil hati. Saya hanya balas mesej mereka di ruangan komen sahaja,” ujarnya lagi.

Sumber: Mstar Online 

IKLAN

Untuk perkongsian berita selebriti dan pengiklanan, boleh emelkan kepada editor.media@karangkraf.com atau hubungi 03-5101 7322

Ikuti kami juga di Facebook: Media Hiburan * Instagram: mediahiburanofficial * Youtube: Media Hiburan Official

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI