MH sedar sejak kami sirakan aksi nakal Emma Maembong yang mengusik adiknya Chacha Maembong sehingga vape kesayangannya pecah, ramai yang membangkitkan isu kononnya Chacha berperangai buruk kerana mengamalkan gaya hidup yang tidak sihat.

Rupa-rupanya di Emma sendir, Chacha telah diserang oleh netizen dengan kata-kata pedas dari netizen yang memandang serong terhadapnya.

Kes Vape Pecah, Ada Yang Labelkan Chacha Maembong Buruk Perangai, Ini Jawapan ‘Win’ Dari Emma!

Namun, dalam banyak-banyak komen, MH sedar Emma selaku kakak kepada Chacha telah tampil bersuara menjawab segala tomahan netizen yang sentiasa berkata lepas tanpa menjaga sensitiviti mereka.

IKLAN

Melalui komen seorang netizen, yang melabelkan Chacha mempunyai perangai buruk kerana hisap vape, Emma membalas dengan komen pendek namun cukup ‘win’!

“Makcik vape je relax lah” tulisnya di ruangan komen.

IKLAN

Kes Vape Pecah, Ada Yang Labelkan Chacha Maembong Buruk Perangai, Ini Jawapan ‘Win’ Dari Emma!

Walaubagaimana pun ada juga netizen yang rasa bersyukur kerana Emma melakukan kejutan seperti ini hingga membuatkan vape Chacha pecah, sekurang-kurangnya ada alasan untuk Chacha berhenti hisap vape secara perlahan-lahan.

IKLAN

Kes Vape Pecah, Ada Yang Labelkan Chacha Maembong Buruk Perangai, Ini Jawapan ‘Win’ Dari Emma! Kes Vape Pecah, Ada Yang Labelkan Chacha Maembong Buruk Perangai, Ini Jawapan ‘Win’ Dari Emma! Kes Vape Pecah, Ada Yang Labelkan Chacha Maembong Buruk Perangai, Ini Jawapan ‘Win’ Dari Emma! Kes Vape Pecah, Ada Yang Labelkan Chacha Maembong Buruk Perangai, Ini Jawapan ‘Win’ Dari Emma!

 

 

 

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI