Gara-gara memakai Skinny, pelakon serta pengacara program Melodi, Janna Nick telah menerima kecaman hebat daripada peminatnya.

Kerana Seluar Skinny Yang Dipakai, Janna Nick Dikecam Peminat

Rata-rata peminat Janna berkata mereka agak kecewa dan tidak suka artis kegemaran mereka memakai seluar yang terlalu ketat seperti apa yang dipakainya ketika mengacara di dalam program Melodi.

IKLAN

Kerana Seluar Skinny Yang Dipakai, Janna Nick Dikecam Peminat Kerana Seluar Skinny Yang Dipakai, Janna Nick Dikecam Peminat Kerana Seluar Skinny Yang Dipakai, Janna Nick Dikecam Peminat Kerana Seluar Skinny Yang Dipakai, Janna Nick Dikecam Peminat

Walaubagaimanapun, di dalam Insta Stories miliknya, Janna meminta pembantu perubadinya itu menjelaskan apa yang terjadi.

IKLAN

Malah, Janna turut memberitahu dia seakan boleh meramalkan apakan reaksi peminat-peminatnya apabila melihat dirinya mengenakan seluar itu.

Namun pembantunya itu hanya mampu menjawab dengan tenang dan menjelaskan dia terpaksa meminta Janna tukar dan memakai seluar itu kerana ia lebih sesuai dipadankan dengan pakaian yang dikenakan Janna

IKLAN

Dalam pada itu, Janna turut meminta maaf kepada semua peminatnya dan menerima setiap teguran yang diberikan padanya. Malah berjanji tidak akan mengulangi kesilapan seperti ini lagi.

 

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI