Wajahnya kalau sekali pandang saling tak tumpah seperti pelakon wanita yang sering menjadi sebutan ketika ini yang menjadi heroin di dalam drama Hero Seorang Cinderella, Fazura.

Kadang-kadang tertanya-tanya kembar ke mereka berdua ni?

Gadis yang dimaksudkan mempunyai raut wajah persis Fazura ini adalah Nur Syazana Romli, 19.

Kembar Fazura Ke Ni?

Kata Syazana, ada yang turut memanggilnya dengan nama Nur Medina iaitu watak yang dilakonkan oleh Fazura dalam drama yang sedang medapat perhatian penonton ketika ini.

IKLAN

“Di laman sosial memang ramai yang komen muka kami seiras, lebih-lebih lagi drama Hero Seorang Cinderella sedang hangat, ada juga yang komen saya seperti Nura Medina,” katanya.

Menurut Syazana lagi, dia tidak pernah berasa rimas dengan dengan tumpuan yang diterimanya. Kini dia juga merupakan duta kepada House of Dolls milik Fazura.

“Saya tidak pernah rasa rimas pun, lagi pula sekarang saya juga membawa nama Fazura iaitu sebagai duta kepada House of Dolls miliknya. Jadi, semua perkara yang melibatkan industri seni perlu mendapat nasihat daripada dia dahulu,” jelas Syazana.

Kembar Fazura Ke Ni?

IKLAN

Dia turut mengakui pengikut akaun instagramnya melonjak naik selepas wajahnya tular kerana dikatakan seiras dengan pelakon wanita popular tersebut.

Gadis yang berasal daripada Melaka ini juga turut memberitahu bahawa dia ada mendapat beberapa tawaran untuk membintangi drama tempatan namun dia terpaksa menolak kerana dirinya masih belum bersedia dan lebih memilih bidang peragaan sebagai pendapatan sampingannya buat masa ini.

IKLAN

Untung Syazana kerana mempunyai wajah yang cantik dan mempunyai iras dengan pelakon pujaan tanah air. Semoga Syazana terus berjaya selepas ini. Mana tau lepas ni jadi artis juga macam Fazura.

Sumber: Mstar Online

[su_heading]Untuk perkongsian berita selebriti dan pengiklanan, boleh emelkan kepada editor.media@karangkraf.com atau hubungi 03-5101 7322. Ikuti kami juga di Facebook› Media Hiburan * Instagram› mediahiburanofficial * Youtube› Media Hiburan Official[/su_heading]

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI