Komposer terkenal, Ajai telah menciptakan lagu single terbaru berjudul Semakin Benci Semakin Cinta yang sampaikan secara duet oleh penyanyi Siti Sarah dan suaminya, Shuib.

Ajai atau nama lengkapnya, Mohd Faizal memberitahu, bekas penyampai radio itu memiliki bakat semula jadi sebagai seorang penyanyi.

Gambar
Gambar

Dalam pada itu, Ajai turut menyifatkan Shuib mempunyai tone suara yang tersendiri.

“Kalau Dia Tak Boleh Menyanyi, Saya Tak Akan Buat Lagu…,”- Beri Respon, Ajai Maklum Shuib Miliki Bakat Semula Jadi Sebagai Penyanyi “Kalau Dia Tak Boleh Menyanyi, Saya Tak Akan Buat Lagu…,”- Beri Respon, Ajai Maklum Shuib Miliki Bakat Semula Jadi Sebagai Penyanyi “Kalau Dia Tak Boleh Menyanyi, Saya Tak Akan Buat Lagu…,”- Beri Respon, Ajai Maklum Shuib Miliki Bakat Semula Jadi Sebagai Penyanyi

IKLAN

“Kalau Dia Tak Boleh Menyanyi .. Sy Tak Akan. Buat Lagu & Rec Suara Dia.. Tapi Hakikatnya… Si .. @shuibsepahtu Ini.. Memang Boleh Menyanyi & Ada Tone (Nada Tersendiri).

“Bakat Semula Jadi..Steady Orang Johor..” tulisnya memberikan pendapat.

Pada masa yang sama, Ajai mengharapkan lagu single tersebut diterima dan disambut baik peminat.

IKLAN

“Congrats Untuk Kamu Berdua .. Shuib & Siti Sarah @sitisarahraissuddin Semoga Single Ini. Menjadi Siulan Pendengar.. #insyaallah. Kepada Para Pendengar, Semoga Terhibur.. #besafe ‘Semakin Benci Semakin Cinta. #byajai,” tulisnya lagi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MOHD FAIZAL MAAS🇲🇾 (@byajai)

IKLAN

“Kalau Dia Tak Boleh Menyanyi, Saya Tak Akan Buat Lagu…,”- Beri Respon, Ajai Maklum Shuib Miliki Bakat Semula Jadi Sebagai Penyanyi “Kalau Dia Tak Boleh Menyanyi, Saya Tak Akan Buat Lagu…,”- Beri Respon, Ajai Maklum Shuib Miliki Bakat Semula Jadi Sebagai Penyanyi

Single Semakin Benci Semakin Cinta diterbitkan oleh Inisiatif Seni Kreatif (ISK) dengan kerjasama Wake The Baby Records Sdn Bhd dan diedarkan Indigital Music.

Ia sudah boleh distrim di semua pelantar digital dan lirik video boleh ditonton sejak beberapa hari lalu.

Foto: Instagram Ajai, Siti Sarah

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI