Pelakon terkenal, Fasha Sandha akui tidak mengambil masa yang panjang untuk bersetuju dengan strategi pemasaran yang telah telah diatur oleh pihak Inayah Beauty Trading meskipun mengakibat dirinya dikecam hebat netizen.

Menurut Fasha, dia merasakan tindakannya itu tidak keterlaluan dan segalanya bergantung kepada penerimaan individu.

“Kalau Buat Di Taman Bunga…,” – Akui Silap Lokasi Shooting, Fasha Sandha Mahu Jadi Inspirasi Buat Suami Isteri Terus Berkasih Sayang

“Pada saya, apabila saya diberikan sesuatu tugasan, ia merupakan sebahagian daripada komitmen saya. Apabila saya disuruh untuk membuat perkara tersebut, pada pandangan saya, ia tidak terlalu keterlaluan.

“Saya rasa tiada sekatan untuk saya berbuat sedemikian. Namun, untuk pihak yang berfikiran sensitif dan tak boleh menerima, saya tak boleh nak buat apa-apa. Itu penerimaan masing-masing,” katanya kepada MH.

Fasha berkata sedemikian ketika ditemui di majlis pengumuman duta bagi produk jamu pengeluaran Inayah Beauty iaitu Beunita yang berlangsung di Forest Valley, Cheras pada Sabtu.

“Kalau Buat Di Taman Bunga…,” – Akui Silap Lokasi Shooting, Fasha Sandha Mahu Jadi Inspirasi Buat Suami Isteri Terus Berkasih Sayang “Kalau Buat Di Taman Bunga…,” – Akui Silap Lokasi Shooting, Fasha Sandha Mahu Jadi Inspirasi Buat Suami Isteri Terus Berkasih Sayang

IKLAN

Pada masa sama, isteri kepada pelakon, Aidil Aziz ini memaklumkan dirinya hanya mahu menjadi inspirasi buat pasangan suami isteri agar terus berkasih sayang walaupun sudah lama mendirikan rumah tangg.

“Saya hanya mahu memberi contoh dan inspirasi kepada mereka yang sudah berkahwin untuk terus berkasih sayang.

“Alhamdulillah, saya dan Aidil sudah enam tahun berkahwin tapi kami masih lagi punyai perasaan rindu dan tak sabar nak balik rumah. Walaupun saya wanita bekerjaya, saya tak pernah lupakan perut dia.

“Hari-hari saya akan pastikan dia makan dan dijaga sebaiknya. Saya tak sempurna tapi saya akan terus berusaha untuk menjadi isteri terbaik,” katanya lagi.

IKLAN

Dalam pada itu, Fasha turut menafikan video tersebut bertujuan untuk menunjuk kebahagiaan sebaliknya, sebagai kenang-kenangan buat anak.

“Kalau Buat Di Taman Bunga…,” – Akui Silap Lokasi Shooting, Fasha Sandha Mahu Jadi Inspirasi Buat Suami Isteri Terus Berkasih Sayang

“Kalau ada yang tak bersenang hati dengan posting tersebut, saya okay sahaja. Saya dan Aidil akan terus buat apa yang kami buat seperti menari atau bermesra bersama.

“Saya bukan nak menunjuk kebahagiaan tapi inilah momen yang kita akan tengok balik bila sudah tua dan buat anak-anak. Saya nak beri contoh kepada mereka untuk mereka juga terus berkasih sayang,” katanya lagi.

IKLAN

Bagaimanapun, Fasha tidak menyalahkan netizen meski dirinya teruk dikecam.

“Namun, saya akui lokasinya tidak bersesuaian. Kalau saya buat di taman bunga, mungkin orang akan terima.

“Saya tak boleh kawal apa yang orang fikir. Pada saya, netizen tak salah. Mereka berhak memberika pandangan masing-masing,” ujarnya lagi.

Sementara itu, pelakon filem Anak Mami Kembali ini turut memaklumkan pengikut di Instagram turut meningkat sebanyak 25,000 disebabkan kontroversi tersebut.

Terdahulu, Fasha dan suaminya, Aidil Aziz dikecam teruk netizen gara-gara memunat naik video ghairah berendam dalam jakuzi.

Untuk berita terkini hiburan dalam dan luar negara. Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Media Hiburan. Klik di sini.

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI