“Jus Korang Tak Laku, Sampai Terpaksa Menipu, Nak Sentil Gambaq Aku,” – Bidas Che Ta

Pelakon dan usahawan, Rozita Che Wan membidas seterusnya meminta supaya peminat tidak terpedaya dengan individu tidak bertanggungjawab yang didakwa telah menggunakan imejnya untuk melariskan produk jualan mereka.

Menerusi akaun Instagram, Rozita atau lebih mesra dengan sapaan Che Ta menjelaskan, dia tidak terbabit dengan mana-mana perniagaan produk kurus sebagaimana yang didakwa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rozita Che Wan (@rozitachewan1)

“‘Syaiton’ mana yang menipu sangat ni? Minta perhatian! Kami tak pernah minum jus beruk ni pun untuk kurus!

IKLAN

“Jus korang tak laku, sampai terpaksa menipu, nak sentil gambaq (gambar aku)!,” tulisnya pada ruangan kapsyen di entri berkaitan.

Che Ta pada masa sama mengingatkan supaya tak mudah tertipu dengan iklan palsu produk yang menggunakan selebriti, selagi selebriti berkenaan tidak memuat naiknya sendiri.

“Kalau artis tu sendiri tak post produk yang dia guna, you alla jangan tertipu tau dengan produk-produk tak laku yang sampai terpaksa menipu!

IKLAN

“Video kami ni tengah bercerita pasal produk kami sendiri, depa edit depa promot produk depa! Caqi (cari) makan caqa (cara) keji sangat nih,” luahnya di Insta Stories juga.

“Jus Korang Tak Laku, Sampai Terpaksa Menipu, Nak Sentil Gambaq Aku,” – Bidas Che Ta

Untuk berita terkini hiburan dalam dan luar negara. Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Media Hiburan, klik di sini