Stesen radio Hot FM sekali lagi melakukan pembaharuan dengan penjenamaan semula tagline stesen dan kehadiran dua tonggak terbaharu Hot FM iaitu Johan dan Fizi Ali, bermula 2 Ogos 2022, Selasa.

Gandingan trio yang bakal menghangatkan pagi  menampilkan Johan, Fara Fauzana & AG akan ke udara setiap Isnin hingga Jumaat bermula 6 pagi hingga 10 pagi.

Dengan nama segmen yang baru iaitu Bekpes Hot, HaHaHa-Ngat pastinya akan memberikan sesuatu yang berbeza kepada pendengar terutama pengisian dan kandungan segmen yang lebih segar, komedi yang melucukan, celoteh dan gelak tawa yang menghiburkan, juga mampu memberikan aura positif kepada pendengar.

Sementara itu, segmen Hot FM Sembang Squad akan dikendalikan oleh gandingan terbaru Fad dan Fizi Ali yang ke udara bermula 3 petang hingga 7 malam, setiap Isnin hingga Jumaat.

Segmen Hot FM Non Stop Empat Lima bersama Ayu yang ke udara setiap Isnin hingga Jumaat bermula 10 pagi hingga 3 petang pula akan memfokuskan kepada 45 minit lagu bebas iklan, music special dan ulangan segmen pagi.

IKLAN

Segmen malam, Hot Flix masih dikendalikan oleh Imran Aqil dan stesen tersebut akan mengadakan jelajah di semenanjung Malaysia bagi mendekati dan meraikan pendengar setia Hot FM.

Jika sebelum ini Hot FM tampil dengan tagline Kini Lebih Muzik Yang Hangat, kini Hot FM telah menukar tagline kepada Yang Hangat dan Terbaik.

IKLAN

Johan & Fizi Ali Sah Sertai Hot FM, Pembaharuan Sekali Lagi Dilakukan Johan & Fizi Ali Sah Sertai Hot FM, Pembaharuan Sekali Lagi Dilakukan

Perubahan tagline ini dibuat adalah kerana elemen identiti jenama ini mampu memberikan gambaran yang menarik dan terbaik dari semasa ke semasa. Komponen daripada tagline ini berupaya memberikan lebih banyak info mengenai pengisian dan kandungan yang dibuat oleh Hot FM.

IKLAN

Ketua Rangkaian Kandungan Hot FM & Molek FM, Nik Nor Azura, berkata, pertukaran tagline adalah salah satu strategi mereka untuk memastikan pendengar akan sentiasa lebih dekat.

“Ia juga bersesuaian dengan pengisian yang memfokuskan kepada setiap kandungan, barisan penyampai, muzik serta aktiviti lapangan yang diadakan sentiasa hangat dan terbaik buat pendengar Hot FM yang sentiasa menyokong stesen selama ini,” katanya.

Pada masa sama, Hot FM Zoomerz kembali diwujudkan susulan permintaan yang tinggi.

Untuk berita terkini hiburan dalam dan luar negara. Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Media Hiburan, klik di sini.

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI