Usai pernikahan antara pereka terkenal, Rizman Nordin bersama pasangan Nurida Suraya pagi tadi, primadona tanah air, Hajjah Erra Fazira ada menitipkan ucapan istimewa buat kedua mempelai.

Titipan dan harapan berharga dari rakan baik itu dikongsikan bintang ini menerusi Instagram.

Herion Hingga Hujung Nyawa ini memaklumkan, bahtera rumah tangga pasti akan ada pasang surutnya, namun hadapinya dengan tenang.

Ya Allahhhh.. menitis airmataku dipagi hari yg penuh baraqah ini.. betapa terharu dan bahagianya melihat seorang lagi adikku @rizman.n mengakhiri zaman bujangnya.. segala doa dan hajatmu dik, kini termakbul.

IKLAN

“Layarilah bahtera rumahtangga kalian dengan penuh kasih sayang dan manja tawa, pasti akan ada pasang surut tika sedang mengemudi bahtera namun itu hanyalah sebahagian dari perjalanan hidup, dlm pahit ada manis, dalam tangis ada tawa.. tiada yg indah selamanya.. tiada juga yg pahit selamanya.. yang kekal selamanya.. HANYALAH DISANA KELAK,” tulisnya.

Pengacara Mingguan Wanita ini turut menyifatkan perjalanan jejaka ini cukup jauh sebelum menemui destinasi bahagia di depan mata.

Adikku.. jauh pengembaraanmu untuk menemui destinasi ini.. bertahun mengatur langkah dgn sejuta doa dan harapan.. maka nikmatilah bersama destinasi ini dengan penuh rasa syukur dan hargai setiap detik dan waktu didunia ini hingga pertemuan kalian seterusnya InsyaAlah disyurga kelak.

IKLAN

“Tahniah #rizman&Suraya,” kongsinya lagi.

View this post on Instagram

Ya Allahhhh.. menitis airmataku dipagi hari yg penuh baraqah ini.. betapa terharu dan bahagianya melihat seorang lagi adikku @rizman.n mengakhiri zaman bujangnya.. segala doa dan hajatmu dik, kini termakbul.. 😭 . Layarilah bahtera rumahtangga kalian dengan penuh kasih sayang dan manja tawa.. pasti akan ada pasang surut tika sedang mengemudi bahtera namun itu hanyalah sebahagian dari perjalanan hidup, dlm pahit ada manis, dalam tangis ada tawa.. tiada yg indah selamanya.. tiada juga yg pahit selamanya.. yang kekal selamanya.. HANYALAH DISANA KELAK.. . Adikku.. jauh pengembaraanmu untuk menemui destinasi ini.. bertahun mengatur langkah dgn sejuta doa dan harapan.. maka nikmatilah bersama destinasi ini dengan penuh rasa syukur dan hargai setiap detik dan waktu didunia ini hingga pertemuan kalian seterusnya InsyaAlah disyurga kelak..😢 . Tahniah #rizman&suraya 😘❤️

A post shared by Erra Fazira (@errafazira) on

IKLAN

Rizman dan Nurida Suraya bertunang pada Jun lalu selepas setahun lebih mengenali hati budi.

Pasangan ini sah bergelar suami isteri dengan sekali lafaz. Antara rakan selebriti yang turut menjadi saksi ijab kabul mereka termasuk Datuk Seri Siti Nurhaliza, Ziana Zain dan Fazura.

Foto : Instagram Erra Fazira

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI