Pelakon dan pengacara, Azza Elite atau nama sebenarnya Nur Azzarima Zawari ada memuat naik sekeping gambar di akaun Instagram miliknya.

Menerusi posting tersebut, pelakon berusia 40 tahun itu mengimbau kenangan bersama dengan rakan artis, Abby Abadi.

Di samping itu, Azza sempat menitipkan kata-kata doa buat sahabat baiknya itu.

“teringat pertama kali bertemu dgn dia.. @abby_abadi112 .apa resipi bersahabat dan menyayangi sehingga puluhan tahun bersahabat.? kerana saling melengkapi setiap kekurangan.. tp i la yg bnyk kurang tu.

IKLAN

“Duhai sahabatku yang baik hatinya..semoga Allah kurniakan kita rezeki hari ini seluas lautan .. rezeki yang Allah turun kan kepada org org yang soleh..rezeki yang Allah kurniakan agar kita dapat berkongsi dengan keluarga kita.. .

“Seseorang akan bersama dengan orang yang dicintainya.Semoga kita diistiqomahkan untuk terus menebar kebaikan, dan senantiasa meluruskan yang bengkok, saling mencintai atas nama Allah تعليhingga kita bertemu di JannahNya kelak. With love, azza rima .love u lillahitaala,” tulisnya.

IKLAN
View this post on Instagram

teringat pertama kali bertemu dgn dia.. @abby_abadi112 . . apa resipi bersahabat dan menyayangi sehingga puluhan tahun bersahabat.? . kerana saling melengkapi setiap kekurangan.. tp i la yg bnyk kurang tu❤️🥰 . . Duhai sahabatku yang baik hatinya.. . . semoga Allah kurniakan kita rezeki hari ini seluas lautan .. rezeki yang Allah turun kan kepada org org yang soleh.. rezeki yang Allah kurniakan agar kita dapat berkongsi dengan keluarga kita.. . . “Seseorang akan bersama dengan orang yang dicintainya.” Semoga kita diistiqomahkan untuk terus menebar kebaikan, dan senantiasa meluruskan yang bengkok, saling mencintai atas nama Allah تعلي hingga kita bertemu di JannahNya kelak. With love, azza rima . .love u lillahitaala . . @abby_abadi112 A 24 @azzazawari L25 singapore expo hall6 A booth kami cantik sb @thesuetariq hiaskan yg di gubah cantik oleh bff @your_weddingstylist

A post shared by Azzaelite❤️jadaqueen0174748991 (@azzazawari) on

Dalam pada itu, peminat memuji wajah pasangan pelakon ini yang dikatakan kelihatan cantik dan sopan memakai hijab.

IKLAN

Jatuh Bangun Bersama Elite, Azza Doakan Sahabat Baik, Abby Abadi Moga Dilimpahkan Rezeki Seluas Lautan…

Untuk rekod, Azza dan Abby merupakan anggota kumpulan nyanyian wanita Elite yang turut dianggotai Sasha Saidin, Watie dan Linda Rafar.

Foto : Instagram Azza

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI