Ucapan sebak yang ditulis di ruangan kapsyen nampaknya tidak mampu mengalihkan perhatian netizen kepada rekaan yang digayakan pada malam DFKL 2019 baru-baru ini.

Seolah-olah memakai beg galas, fesyen Janna Nick kali ini mendapat pelbagai reaksi lucu netizen.

Pelakon berusia 23 tahun ini menyarung busana merah yang menampilkan belahan di kedua-dua bahagian bahu sehinggakan netizen menyangka ia seakan-akan beg yang digalas pada bahagian belakang.

Aeril Zafrel dan Jihan Muse adalah antara selebriti yang turut meninggalkan komen.

IKLAN

Janna Nick Buat Kapsyen Tak Cukup Kasih Sayang, Tapi Hal ‘Bagpack’ Pula Jadi Perhatian Gara-Gara… Janna Nick Buat Kapsyen Tak Cukup Kasih Sayang, Tapi Hal ‘Bagpack’ Pula Jadi Perhatian Gara-Gara…

Terdahulu, aktres jelita ini menulis satu ucapan istimewa sempena kemenangan buat kali ketiga dalam kategori Aktres Pilihan.

IKLAN

Meluahkan dirinya membesar tidak cukup kasih sayang, ulas Janna, gunakan kekurangan untuk kuatkan diri.

ALHAMDULILLAH…
Terima kasih ❤❤❤
Masih memilih saya sebagai #Aktresspilihan anda untuk kali yang ke-3…
Terima kasih semua yang mengundi…dulu saya membesar tak cukup kasih sayang…tapi sekarang Allah kurniakan saya kasih sayang yang melimpah limpah.

IKLAN

“SAYA RASA SANGAT DISAYANGI…pesan saya, kalau anda rasa sunyi…sendiri…guna kan masa yang ada untuk jadikan anda seorang yang berguna di masa akan datang… kesunyian tu bukan merosakkan jiwa tapi sebaliknya menenangkan dan melapangkan.
SAYA SAYANG SEMUA ❤❤❤ DOAKAN SAYA JADI YANG TERBAIK OK!#sayangketatsendatpadat.”

Foto – Instagram Janna Nick

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI