Pengacara All Stars Gegar Vaganza (ASGV), Elly Mazlein menjelaskan keberadaan ‘Elly M’ pada saingan minggu kedua konsert adalah percubaannya untuk memuaskan hati semua pihak.

Elly yang mesra disapa Kak Lina berkata, selepas ‘muncul’ sebagai Elly M, menurutnya ternyata ramai yang mahukan persembahan pengacaraan energetik sekaligus membawa dirinya sebagai Kak Lina Pom Pom.

“Saya cuba puaskan hati semua orang, jadi saya buat Kepom dan Elly M. Akhirnya, orang nampak yang bila saya jadi Elly M, suasana jadi suram. Jadi, kita sebagai pengacara kena ada energi. Insya-Allah, apa pun kritikan, saya ambil maklum. Mana yang perlu kita perbaiki, kita akan perbaiki.

“Apa yang penting, setakat ini saya tidak pernah melanggar batas. Sepanjang saya menggelitat atas stage, saya tidak pernah pegang lelaki. Sebab saya tahu, itu batas yang saya kena jaga.

IKLAN

“Memang saya menggelitat dan gatal, tetapi itu hanya watak sahaja. Kadang-kadang benda macam ini jangan serius sangat. Kita just enjoy,” katanya.

Jaga Batas Sebagai Isteri Orang, Elly Mazlein; “Sepanjang ‘Menggelitat’ Atas Stage, Saya Tak Pernah Pegang Lelaki.” Jaga Batas Sebagai Isteri Orang, Elly Mazlein; “Sepanjang ‘Menggelitat’ Atas Stage, Saya Tak Pernah Pegang Lelaki.” Jaga Batas Sebagai Isteri Orang, Elly Mazlein; “Sepanjang ‘Menggelitat’ Atas Stage, Saya Tak Pernah Pegang Lelaki.”

IKLAN

Penyanyi lagu Disapu Awan ini menambah, dia berlapang dada dan terbuka dengan segala komen yang diberikan penonton.

“Saya baca semua kritikan. Tak boleh baca yang best sahaja sebab saya perlu tahu apa yang perlu saya tingkatkan. Saya hormati semua pendapat… tapi ternyata, saya akan terus menjadi Kepom, minta maaf tak boleh jadi Elly M sebab orang tak nak,” katanya lagi.

IKLAN

ASGV dihoskan oleh Nabil Ahmad, Jihan Muse dan Elly Mazlein dan diadili oleh Datuk Ramli MS, Hetty Koes Endang serta Datuk Syafinaz Selamat.

Program realiti ini bersiaran setiap Ahad, jam 9.00 malam, ditayangkan eksklusif di Astro Ria (Saluran 104).

Untuk berita terkini hiburan dalam dan luar negara. Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Media Hiburan, klik di sini