Nampaknya pelakon, Aiman Hakim Ridza mempunyai cara romantis yang tersendiri untuk mengucapakn ‘selamat tahun baru’ kepada rakan pelakon, Zahirah MacWilson.

Menerusi entri terbaru pelakon itu, dia muat naik foto bersama Zahirah beserta kapsyen yang sungguh ‘sweet’ sekali.

“Its 2019 and you make me feel like I’m 19…again. Happy new year,” tulisnya.

IKLAN

Susulan itu, di ruangan komen kelihatan ramai yang memuji pasangan tersebut, tidak kurang juga yang mengeluh kerana menyambut tahun aru berseorangan tanpa ditemai pasangan.

IKLAN

“Its 2019 And You Make Me Feel Like I’m 19…,” -Bersemut Betul Ucapan Tahun Baru Aiman Hakim Pada Kekasih Hati, Zahirah MacWilson! “Its 2019 And You Make Me Feel Like I’m 19…,” -Bersemut Betul Ucapan Tahun Baru Aiman Hakim Pada Kekasih Hati, Zahirah MacWilson! “Its 2019 And You Make Me Feel Like I’m 19…,” -Bersemut Betul Ucapan Tahun Baru Aiman Hakim Pada Kekasih Hati, Zahirah MacWilson!

IKLAN

Sebelum ini, Aiman dan Zahirah menimbulkan persoalan apabila kedua-dua mereka memuat naik foto bersama dengan #ZahirAH yang menunjukkan seolah-olah mereka sedang dilamun cinta.

Bagaimanpun, saat disoal, Aiman mengatakan akan mengadakan satu sidang media bagi membuat pengumuman mengenai hal tersebut.

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI