Walaupun dilanda pelbagai kontroversi sejak beberapa hari ini dan tambah pula dengan kritikan netizen yang tidak bersetuju dengan cara kedua orang tuanya berkongsi perasan dan pendapat tentang isu pertunangannya, nampaknya Elfira Loy tetap kekal positif dan kuat menerima tomahan orang ramai terhadapnya.

Melalui Facebooknya, Elfira memberitahu dia meminta maaf andai selama ini ada menyakiti hati peminatnya sehinggakan ada yang rasa terbakar dan ingin melakukan perbuatan ‘mengutuk’.

Bagi Elfira walaupun setiap orang mempunyai hak bersuara dan kuasa untuk berkata apa sahaja, namun perkara itu tudak baik.

Namun Enggan mengeruhkan keadaan, Elfira terima dan berharap agar orang ramai belajar untuk kurangkan sikap tersebut kelak.

Perkongsian Elfira ini membuatkan ramai pengikutnya berkongsi pandangan masing-masing dan rata-rata meminta Elfira untuk terus bersabar.

IKLAN

‘I Apologise Kalau Ada Sakitkan Hati Anda Sampai Membuatkan Hati Membakar’ –Elfira Loy ‘I Apologise Kalau Ada Sakitkan Hati Anda Sampai Membuatkan Hati Membakar’ –Elfira Loy

Bagaimanapun ada juga yang meminta Elfira menasihati ibunya untuk berhenti mengeluarkan apa-apa kenyataan agar keadaan tidak menjadi keruh.

‘I Apologise Kalau Ada Sakitkan Hati Anda Sampai Membuatkan Hati Membakar’ –Elfira Loy ‘I Apologise Kalau Ada Sakitkan Hati Anda Sampai Membuatkan Hati Membakar’ –Elfira Loy ‘I Apologise Kalau Ada Sakitkan Hati Anda Sampai Membuatkan Hati Membakar’ –Elfira Loy ‘I Apologise Kalau Ada Sakitkan Hati Anda Sampai Membuatkan Hati Membakar’ –Elfira Loy ‘I Apologise Kalau Ada Sakitkan Hati Anda Sampai Membuatkan Hati Membakar’ –Elfira Loy

IKLAN

Bukan sahaja di FB, malah di Instagram Elfira turut memuat naik sedikit kata dua.

 

‘I Apologise Kalau Ada Sakitkan Hati Anda Sampai Membuatkan Hati Membakar’ –Elfira Loy

IKLAN

‘I Apologise Kalau Ada Sakitkan Hati Anda Sampai Membuatkan Hati Membakar’ –Elfira Loy

 

Apapun MH juga bersimpati dengan nasib yang menimpa Elfira, kami faham bukan mudah untuk Elfira, Sufian Suhaimi dan kedua-dua ahli keluarga untuk mengharungi semua ini.

Tetapi kami percaya, setiap yang berlaku pasti ada hikmah, sebagai seorang ibu dan bapa mereka pasti tahu apa yang mereka lakukan. Semoga semuanya dapat di akhiri dengan kesudahan yang lebih tenang.

 

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI