Demikian kata pelakon, Puteri Sarah Liyana saat tiba di Kompleks Mahkamah Wilayah Persekutuan, Jalan Duta, Kuala Lumpur tepat jam 10.25 pagi tadi.

Sarah yang ditemani dua orang adiknya tiba dengan menaiki sebuah kereta jenis Mercedez dilihat tersenyum dan sempat menyapa pihak media sebelum meneruskan perjalanannya ke kaunter pendaftaran.

“Hari Ini Saya Bersedia, Bersemangat,”- Puteri Sarah Tiba Di Kompleks Mahkamah Wilayah Persekutuan

Jelas Sarah, dia akan berkongsi perkembangan lanjut mengenai tujuannya itu selepas segala urusannya selesai.

IKLAN

“Hari ini saya bersedia dan bersemangat sebab ada adik beradik. Nanti saya akan kongsikan lebih lagi kerana saya perlu masuk ke mahkamah sekarang,” katanya kepada MH.

Dalam pada tu, Sarah yang mengenakan jubah hitam turut berharap agar semua pihak dapat mendoakan yang terbaik buat dirinya.

IKLAN

“Terima kasih banyak-banyak. Doakan Sarah. Bismillahirrahmanirrahim,” kongsinya lagi.

Terdahulu, Sarah dilaporkan nekad untuk memfailkan tuntutan cerai terhadap suaminya yang juga pengarah kontroversi, Syamsul Yusof selepas krisis rumah tangga sejak empat tahun lalu tidak menemui jalan perdamaian, selain enggan bermadu.

IKLAN

Sebelum ini, Syamsul mendedahkan dirinya telah bernikah secara sah bersama Ira Kazar di Thailand dengan berwalikan bapanya yang juga merupakan pelakon, Kazar Saisi.

Puteri Sarah dan Syamsul mendirikan rumah tangga pada 8 Mac 2014 dan dikurniakan dua cahaya mata, Syaikul Islam, 5, dan Summayah, 3.

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI