“Hack Live Kami Menunjukkan A** Dia!,” – Elvina Mohamad Terkejut, Pesan Media Sosial Bukan Tempat Lepaskan Nafsu!

Pelakon Elvina Mohamad berkongsi situasi mengejutkan ketika dia berada dalam sesi IG Live bersama dua rakannya yang lain pada Jumaat, di Instagram.

Menurut Elvina, hal tersebut berlaku apabila salah seorang rakan yang dikenali sebagai Zawa menekan akses membenarkan salah seorang rakan mereka untuk turut sama berada dalam sesi tersebut.

Bagaimanapun, tiba-tiba muncul individu lain yang tidak bertanggungjawab yang secara spontan menunjukkan hal tidak sepatutnya.

“Pada yg tanya apa yang terjadi tadi, so cerita dia mcm ni, one of my friends ajak El live, saja nak lepas rindu sebab dah lama tak jumpa. Maklum la kan during pandemic ni, social media tempat kita nak lepas rindu, stay connected with everyone.

“Unfortunately for us, lain pulak yg jadinya! One of our friends comment minta nak join live jadi Zawa pun accept request dari dia.

“Tak sangka yg masuk adalah org lain, individu yang tak bertanggungjawab yang hack live kami dengan menunjuk kan A** dia!,” tulis Elvina.

IKLAN

Bintang drama Takdir Yang Tertulis ini turut terkejut dengan apa ysng terjadi dan meminta ramai supaya lebih berhati-hati ketika melakukan sesi sama di Instagram.

“Ya Allah masih terkejut dengan apa yang terjadi tadi. Jadi kepada sesiapa yang rajin buat live lately ni please beware and becareful, sbb El dpt info ini bukan kali pertama individu tersebut hack live orang.

“Kepada individu yang tak bertanggungjawab tersebut, social media ni bukan tempat utk melepaskan nafsu ya, please la stop buat benda tak senonoh tu!! Engkauuu dah kenapa!! Dah gila S** sangat ke pun! Geram pulak kita!!,” tulisnya.

Elvin turut berkongsi sedutan insiden yang dimaksudkan dan sehingga kini ia sudah pun menerima hampir 300,000 tontonan.

“Ok lah El nak tenangkan diri jap yang masih terkejut ni. Nak pergi sanitize mata dengan Dettol. Sebab dah tertengok *** yang ***** tadi! Adoiii laaa! Nightmare & TRAUMA!

“Kalau korang perasan expression El dengan Bella lambat sbb connection slow. Yang kelakar dua-dua muka excited ingat kan our friend skli APOOO!,” tulisnya lagi.

IKLAN

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ELVINA MOHAMAD 🦋 (@elvinamohamad)

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata peminat dan rakan artis yang sama terkejut turut meminta supaya Elvina serta pengguna Instagram lain agar lebih berhati-hati selepas ini.

Media Hiburan sedang menganjurkan pertandingan menarik bersempena dengan MCO 3.0 ini, siapa tahu rezeki akan jadi milik anda.

Pertandingan nyanyian ‘Karok Lockdown’ khas buat anda yang mahu ketengahkan bakat menyanyi, kalau bertuah ganjaran wang tunai menanti!

Apa yang anda perlu buat? Klik saja link DI SINI untuk mendaftar sekarang. Mana tau korang pemenang yang kami cari, all the best!