Menceburi bidang hiburan atau peragaan bukan satu perkara mudah. Persaingan dan kemunculan wajah-wajah baru setiap hari, sememangnya memberi satu cabaran kepada mereka yang masih belum punya nama.

Menyedari akan potensi bakat Malaysia yang besar, GLITZ TALENT HUB menyediakan alternatif dan platform untuk bakat baharu menyerlahkan diri untuk meneroka rezeki dalam dunia yang ingin mereka ceburi.

Tidak kira jika anda mempunyai bakat dalam nyanyian, lakonan, menari, pengacaraan dan modelling, wajah anda akan  dipaparkan dalam website GLITZ sebagai medium untuk mencari tugasan juga peluang.

Siapa pun anda, tinggi, rendah, gempal dan kurus bukan satu halangan untuk anda diterima menjadi ahli GLITZ TALENT HUB. Apa yang penting personaliti dan bakat serta usaha yang berterusan. Glitz adalah alternatif terbaik untuk anda.

Bagi yang berminat menyertai Glitz Talent Hub ini dia caranya!

IKLAN
  1. Anda boleh mendaftar dengan yuran tahunan sebanyak RM150.

2. Foto dan informasi ahli Glitz akan dipaparkan pada laman sesawang Glitz Talent Hub. Di samping itu ahli Glitz juga akan mendapat kemeja T Glitz, comcard yang dibuat khas bersaiz A4 dan majalah pilihan percuma.

3. Sesi fotografi (casting) Glitz Talent Hub pada setiap Isnin, Rabu dan Jumaat pada jam 2 petang (Isnin dan Rabu) dan 3 petang (Jumaat), Kompleks Kumpulan Media Karangkraf.

IKLAN

4. Anda juga boleh daftar di laman sesawang kami di Glitz.my atau datang terus ke kaunter kami.

5. Pada masa sama, dapati info terkini di, Facebook Glitz My dan Instagram @glitz my. Sebarang pertanyaan sila wassap 014-9835243.

IKLAN

Jom sertainya bagi anda yang berminat, mana tahu boleh realisasikan cita-cita ke dunia glamor kan? Semua peringkat usia pun boleh sertainya. Tuah manusia tak siapa tahu!

Glitz Jadi Alternatif Bagi Yang Berminat Terjun Ke Dunia Glamor, Jom Sertai Dengan 5 Cara Ini!

Glitz Jadi Alternatif Bagi Yang Berminat Terjun Ke Dunia Glamor, Jom Sertai Dengan 5 Cara Ini!

 

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI