‘Gemuk Is Awesome’ – Uqasha Senrose

Malam kelmarin telah berlangsungnya satu majlis anugerah berprestij, Anugerah Skrin 2017.

Pelakon cantik, Uqasha Senrose juga dilihat menghadiri majlis tersebut dan dia telah berkongsi beberapa foto dirinya menggayakan busana indah ke majlis tersebut.

Menerusi laman internet, ada beberapa sumber yang mengatakan Uqasha berang dikutuk gemuk oleh netizen dia Instagramnya.

Namun begitu melalui tinjauan kami di Instagram milik Uqasha ruang komen beberapa perkongsiannya sudah ditutup dan pada satu perkongsiannya dia menulis,

“Kata la nak kata apa pun GEMUK ke BURUK ke as long as I’m HAPPY ! GEMUK IS AWESOME,” tulisnya di ruang kapsyen.

Kata la nak kata apa pun GEMUK ke BURUK ke as long as I’m HAPPY ! GEMUK IS AWESOME BEBEH ?

A post shared by UQASHASENROSE (@uqashasenrose2) on

Terlihat pula pada perkongsiannya yang paling terkini, ruang komen tidak ditutup dan rata-rata netizen membanjiri ruang tersebut untuk meninggalkan komen yang negatif.

IKLAN

Ni semua kesayangan saya , semua la sayang sayang sangat sangat . @uqashafabulous

A post shared by UQASHASENROSE (@uqashasenrose2) on

griezejulman: Gemok byk dosa ni tu yg gemok… sorry saya pun byk dosa hahaha

harris926: Gemokkkkkkkkkk!!!!!!!hahahahahahaha

fatenjohary: Asai gemok sgt ni ? dgn double chin ????

Namun begitu walaupun dihujani dengan komen negatif, ada juga segelintir pengikut Uqasha yang memberikan kata-kata semangat buat dirinya.

erin_izwani: Bg sye awk cantik sgt uqasha sye ske tgk awk ?

IKLAN

dayahdahlia89: Jgn kisah ape org ckp..itu tnda yer kita bahagia..but u still cantik makeup or tak makeup….@uqashasenrose2

suehyelaa: @uqashasenrose2 u look better than kurus serious talk..dlu tgk masa u kurus muka cengkuk sgt ,i penah fikir klau u gemok sikit (berisi sikt) msti lagi cntik . Love u body too..biar je org nk ckp apa .??

Sabar sajalah Uqasha, mulut orang memang susah untuk kita tutup. Masing-masing ada sahaja pendapat dan kritikan mereka yang tersendiri.

Sumber: Instagram Uqasha Senrose