(GAMBAR) Selebriti Sambut Aidiladha Di Tanah Suci, Sesuci Kain Putih

Menyambut Aidiladha dalam pakaian ihram, selebriti yang kini berada di Tanah Suci Mekah berkongsi perkembangan terkini di laman Instagram masing-masing.

Sambutan dalam keadaan yang serba sederhana, rata-rata mengucapkan kesyukuran dipermudahkan urusan dalam mengerjakan ibadah haji.

IKLAN
View this post on Instagram

Hujan diarafah nikmat bersama ulama UMED dan @aagym 1 kemah VVIP dr Indonesia ..bergema kemah indahnya doa yg dibacakan .bg sy dn suami byk Doa kami utk org sakit ..!! . . Dn anak2 patuhi islam ( paling lawak tp benar SY DOA MAMPU PAKAI STOKIN UTK JAGA AURAT..BAB LAIN SY BOLEH BUAT BAB STOKIN ADOII) . . Dr subuh semalam sampai sekrang kami masih lg belum selesai lgi mengerjakn ibadah haji ..xrasa penat pun cuma peluh berlengas x mandi ..Alhamdullilah baru nak tawaf saei sekarang..waktu mekah 3.34 am Msia jam 834am msia . Untuk Booking urutan di Website : Rumahhutan.com Sebarang Pertanyaan boleh wasap atau call ke no : 0192212617 / 0167719343 • Untuk booking penginapan di website : Bondavalley.com Sebarang pertanyaan boleh wasap atau call ke no : 0162472133 . Untuk tempahan Ruqyah boleh wasap : 0132872133 . Pakej Group Event (lawatan ke rumah hutan dan rumah sungai) Wasap ke no : 0192724133 (Rein) . Berkenaan Produk JRM dan no telefon pengedar boleh semak di website : Jrm.com.my . Follow instagram : IG BONDA : @bondarozitaibrahim IG RUMAH HUTAN : @rumah.terapi.alam IG BUTIK : @deratubutik IG JAMU RATU MALAYA : @jrm.official . Dugaan nuraini (blog) : rozitaibrahim.net

A post shared by ROZITA JRM OFFICIAL (@bondarozitaibrahim) on

View this post on Instagram

S A L A M A I D I L A A D H A

A post shared by Noorkhiriah Ahmad Shapie (@khiriah17) on

IKLAN

Selamat menyambut Aidiladha dan semoga kita dipermudahkan urusan menjadi tetamu Allah suatu hari nanti.

Foto : Instagram Selebriti