Pelakon drama air mata Winter Sonata, Choi Ji-woo, 43 tahun mengejutkan para peminatnya apabila mengumumkan dia kini sudah berkahwin pada 29 Mac lalu.

MH difahamkan majlis perkahwinan tersebut diadakan secara tertutup memandangkan suaminya bukanlah daripada golongan selebriti.

[Gambar] Pelakon Winter Sonata, Choi Ji Woo Kongsi Foto Perkahwinan

IKLAN

Agensi Ji-woo, YG Entertainment turut mengesahkan perkara tersebut serta berkongsi foto pelakon tersebut di dalam busana perkahwinannya.

[Gambar] Pelakon Winter Sonata, Choi Ji Woo Kongsi Foto Perkahwinan

IKLAN

“Kami mengucapkan jutaan terima kasih kepada semua yang memberikan ucapan tahniah kepada Ji-woo.

“Majlis resepsi yang diadakan pada 29 Mac lalu berjalan dengan lancar serta mendapat restu daripada ahli keluarga yang hadir,” kata kenyataan tersebut.

Dalam pada itu, Ji-woo juga turut menulis surat kepada peminatnya menjelaskan perkara tersebut di laman media sosial miliknya.

IKLAN

[Gambar] Pelakon Winter Sonata, Choi Ji Woo Kongsi Foto Perkahwinan

“Hari ini 29 Mac, hari bersejarah dalam kehidupan saya. Saya akan membina keluarga baharu bersama orang yang tersayang. Saya akan hidup dengan aman damai dan saling menghormati antara satu sama lain.

“Sepatutnya saya memberitahu awal berita ini tapi saya harap anda semua faham kerana bakal suami saya bukanlah selebriti dan harap anda semua memberi restu,” tulisnya.

sumber: Soompi

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI