Pasangan selebriti, Ben Ali dan Nadiyah Shahab sah bergelar suami isteri setelah melangsungkan pernikahan di The Ballroom, East Coast, Singapura hujung minggu lalu.

Nadiyah yang dinikahkan bapanya, Syed Fuad Syed Ahmad menerima wang hantaran berjumlah RM45,000 selain menyerahkan lima dulang hantaran berjumlah sama daripada pihak lelaki.

Manakala, mas kahwinnya pula merupakan sebuah cincin berlian. Majlis dihadiri kira-kira 700 orang tetamu berlangsung dalam suasana yang cukup meriah sekali.

IKLAN

Dalam pada itu, MH ingin berkongsi foto momen-momen indah pasangan ini pada majlis pernikahan dan resepsi mereka.

IKLAN

[GAMBAR] Ini Dia Detik Manis Saat Pasangan Ben Ali Dan Nadiyah Shahab Bergelar Suami Isteri. Tahniah! [GAMBAR] Ini Dia Detik Manis Saat Pasangan Ben Ali Dan Nadiyah Shahab Bergelar Suami Isteri. Tahniah! [GAMBAR] Ini Dia Detik Manis Saat Pasangan Ben Ali Dan Nadiyah Shahab Bergelar Suami Isteri. Tahniah! [GAMBAR] Ini Dia Detik Manis Saat Pasangan Ben Ali Dan Nadiyah Shahab Bergelar Suami Isteri. Tahniah! [GAMBAR] Ini Dia Detik Manis Saat Pasangan Ben Ali Dan Nadiyah Shahab Bergelar Suami Isteri. Tahniah! [GAMBAR] Ini Dia Detik Manis Saat Pasangan Ben Ali Dan Nadiyah Shahab Bergelar Suami Isteri. Tahniah! [GAMBAR] Ini Dia Detik Manis Saat Pasangan Ben Ali Dan Nadiyah Shahab Bergelar Suami Isteri. Tahniah! [GAMBAR] Ini Dia Detik Manis Saat Pasangan Ben Ali Dan Nadiyah Shahab Bergelar Suami Isteri. Tahniah! [GAMBAR] Ini Dia Detik Manis Saat Pasangan Ben Ali Dan Nadiyah Shahab Bergelar Suami Isteri. Tahniah! [GAMBAR] Ini Dia Detik Manis Saat Pasangan Ben Ali Dan Nadiyah Shahab Bergelar Suami Isteri. Tahniah! [GAMBAR] Ini Dia Detik Manis Saat Pasangan Ben Ali Dan Nadiyah Shahab Bergelar Suami Isteri. Tahniah!

IKLAN

Sama cantik, sama padan! Apa-apapun tahniah buat mereka!

Foto/Instagram: Ben Ali & Nadiyah Shahab

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI