Penyanyi, Sharul Kamal meluahkan rasa syukur ke hadrat Illahi kerana telah memperkenankan doa untuk melihat ibunya istiqamah menutup aurat dengan sempurna.

Menurut Sharul, dia sekeluarga tidak pernah jemu mendoakan yang terbaik buat ibunya malah, ketika berkunjung ke tanah suci untuk mengerjakan umrah awal tahun lalu, perkara sama turut dilakukan oleh peserta Akademi Fantasia 2015 itu.

“Dulu ibu seorang yang free hair, tapi aku adik beradik & ayah sentiasa berdoa dari dulu tak putus-putus untuk ibu tutup aurat dengan sempurna.

IKLAN

“Awal tahun aku dapat buat umrah & aku tak putus-putus doa benda yang sama dan aku minta tahun ni ibu istiqomah.

“Alhamdulillah cantik ibu aku,” tulisnya.

IKLAN

Posting yang dimuat naik di laman Twitter itu turut disertakan dengan foto ibunya yang manis mengenakan pakaian muslimah berwarna unggu.

Dalam pada itu, penyanyi lagu Racun Rindu itu turut memuji penampilan terkini ibunya yang kelihatan sangat cantik.

IKLAN

Melihat di ruangan komen, rata-rata netizen mendoakan semoga ibu Sharul terus istiqomah dan dipermudahkan segala urusan.

“Dulu Ibu Seorang Yang Free Hair, Tapi…,”- Berkat Doa Di Tanah Suci, Sharul Kamal Gembira Lihat Penampilan Terkini Ibu “Dulu Ibu Seorang Yang Free Hair, Tapi…,”- Berkat Doa Di Tanah Suci, Sharul Kamal Gembira Lihat Penampilan Terkini Ibu

Sumber: Twitter Sharul Kamal

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI