Usahawan dan penyanyi Safiey Illias berazam agar tahun 2020 merupakan tahun yang sukses buat dirinya; baik dari segi perniagaan, keluarga dan diri sendiri.

Tidak mahu berasa rendah diri dengan kecaman dan tomahan netizen, usahawan itu mahu menanam satu prinsip dalam hidupnya agar lebih maju ke hadapan.

“Ramai yg inginkan diri ini jatuh , down dan teruk . Hiraukan segala kata manusia dan bangkit dengan 1001 semangat luar biasa . 2020 adalah tahun untuk terus maju dan bangkit dan hiraukan segala kata2 manusia . Hanya diri ini yg kenal diri sendiri . Saat kita sedih , tak semua orang faham . Bismillah .

“Buka lembaran baru ! Kurangkan rakan x berfaedah . Sedikit selfish namun terus berbisnes untuk membantu org yang memerlukan . Hargailah diri sendiri . Pokok pangkal diri sendiri yang harus kuat semangat dan sayang pada diri sendiri . Walau ramai membenci , letakkan diri sendiri dengan prinsip yg utuh .

“Empayar yang hampir jatuh , namun bangkit membina empayar baru yg lebih padu !

IKLAN

“HIDUP INI BUKAN TENTANG DIRI SENDIRI TETAPI TENTANG ORANG ORG LAIN,” tulisnya.

Dalam pada itu, Safiey turut terbuka menerima terguran orang ramai sekiranya sikapnya keterlaluan dalam mempromosikan produk.

Malah, memohon doa agar tiada lagi kontroversi yang melanda dirinya.

IKLAN

“Doakan saya ! Tiada lagi video2 badut , tiada lagi video2 kontroversi . Cuma menonjolkan nilai2 baik kepada masyarakat . Tegur saya jika saya keterlaluan,” akhirinya.

View this post on Instagram

Ramai yg inginkan diri ini jatuh , down dan teruk . Hiraukan segala kata manusia dan bangkit dengan 1001 semangat luar biasa . 2020 . Adalah tahun untuk terus maju dan bangkit dan hiraukan segala kata2 manusia . Hanya diri ini yg kenal diri sendiri . Saat kita sedih , tak semua orang faham . Bismillah . . . Buka lembaran baru ! Kurangkan rakan x berfaedah . Sedikit selfish namun terus berbisnes untuk membantu org yang memerlukan . Hargailah diri sendiri . Pokok pangkal diri sendiri yang harus kuat semangat dan sayang pada diri sendiri . Walau ramai membenci , letakkan diri sendiri dengan prinsip yg utuh . . . Empayar yang hampir jatuh , namun bangkit membina empayar baru yg lebih padu ! . . HIDUP INI BUKAN TENTANG DIRI SENDIRI TETAPI TENTANG ORANG ORG LAIN . . . Doakan saya ! Tiada lagi video2 badut , tiada lagi video2 kontroversi . Cuma menonjolkan nilai2 baik kepada masyarakat . Tegur saya jika saya keterlaluan . . . #dsiempire #safieycosmetics #auroraTAB #syintagila

A post shared by SYINTA GILA®️ (@safieyillias94) on

Menerusi ruangan komen, rata-rata memberi sokongan kepada usahawan muda itu.

IKLAN

“Doakan Saya Tiada Lagi Video Badut, Kontroversi,”- Safiey Illias Mahu Tahun 2020 Lebih Positif “Doakan Saya Tiada Lagi Video Badut, Kontroversi,”- Safiey Illias Mahu Tahun 2020 Lebih Positif “Doakan Saya Tiada Lagi Video Badut, Kontroversi,”- Safiey Illias Mahu Tahun 2020 Lebih Positif “Doakan Saya Tiada Lagi Video Badut, Kontroversi,”- Safiey Illias Mahu Tahun 2020 Lebih Positif “Doakan Saya Tiada Lagi Video Badut, Kontroversi,”- Safiey Illias Mahu Tahun 2020 Lebih Positif

“Doakan Saya Tiada Lagi Video Badut, Kontroversi,”- Safiey Illias Mahu Tahun 2020 Lebih Positif

Semoga tahun baru ini menjadikan kita lebih berjaya dan positif.

Foto : Instagram Safiey Illias

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI