Bakal bertolak ke Turki dan Syria bagi Misi Bantuan Musim Sejuk Syria bersama pasukan Sadaqah Centre, Yayadan Afdlin Shauki dan Yayasan Kubra, Dira Abu Zahar dalam laman Instagram merayu sumbangan ramai untuk turut sama membantu masyarakat di sana.

Jelasnya, sasaran sebanyak RM300,000 diperlukan berupa makanan, selimut, bahan bakar, wang tunai dan kit musim sejuk.

“Salam semua .. Insyallah Saya akan bersama-sama dengan tim Sadaqah Centre, Yayasan Afdlin Shauki dan Yayasan Kubra bertolak ke Turki dan Syria bagi Misi Bantuan Musim Sejuk Syria pada Januari 2020 ini.

“Kami akan ke bertolak pergi bagi menyampaikan sumbangan anda kepada pelarian Syria di sana dengan sasaran kutipan derma sebanyak RM 300,000.00.

“Kami akan salurkan bantuan dari segi makanan, selimut, bahan bakar, wang tunai dan kit musim sejuk.

“Sumbangan boleh disalurkan ke dalam tabung akaun:

“Pertubuhan Pengurusan dan Pusat Program Sadaqah

IKLAN

562405628612

Maybank Islamic

“Sadaqah Centre memohon dermawan / bantuan ikhlas dari semua sahabat bagi menjayakan program ini.

“Penyumbang yang budiman, walau hanya RM 1 sumbangan anda besar nilainya buat saudara kita di sana. Semakin ramai yang menyumbang semakin ramai yang dapat kita bantu.

“Atau sekurang-kurangnya, SHARE kan post ini agar lebih ramai yang dapat sama-sama membantu.

IKLAN

“Semoga sokongan dan sumbangan anda diberi gandaan pahala dan rezeki dari Allah SWT.

“Maklumat lanjut boleh terus berhubung di talian

+60133047092 (Admin)

#doneicare

IKLAN

#sadaqahcentre

#yayasanafdlinshauki

#yayasankubra,” kongsinya.

View this post on Instagram

Salam semua .. Insyallah Saya akan bersama-sama dengan tim Sadaqah Centre, Yayasan Afdlin Shauki dan Yayasan Kubra bertolak ke Turki dan Syria bagi Misi Bantuan Musim Sejuk Syria pada Januari 2020 ini. . . Kami akan ke bertolak pergi bagi menyampaikan sumbangan anda kepada pelarian Syria di sana dengan sasaran kutipan derma sebanyak RM 300,000.00. . . Kami akan salurkan bantuan dari segi makanan, selimut, bahan bakar, wang tunai dan kit musim sejuk. Sumbangan boleh disalurkan ke dalam tabung akaun: Pertubuhan Pengurusan dan Pusat Program Sadaqah 562405628612 Maybank Islamic Sadaqah Centre memohon dermawan / bantuan ikhlas dari semua sahabat bagi menjayakan program ini. Penyumbang yang budiman, walau hanya RM 1 sumbangan anda besar nilainya buat saudara kita di sana. Semakin ramai yang menyumbang semakin ramai yang dapat kita bantu. Atau sekurang-kurangnya, SHARE kan post ini agar lebih ramai yang dapat sama-sama membantu. Semoga sokongan dan sumbangan anda diberi gandaan pahala dan rezeki dari Allah SWT. Maklumat lanjut boleh terus berhubung di talian +60133047092 (Admin) #doneicare #sadaqahcentre #yayasanafdlinshauki #yayasankubra

A post shared by Dira Abu Zahar (@diraabuzahar) on

Semoga segala kebaikan dan sumbangan dapat meringankan beban mereka di sana.

Foto : Instagram Dira Abu Zahar

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI