“Dia Caring Lain Macam,” –Sarat Hamil & Harap Bersalin Baby Girl, DS Shahida Dedah Sikap Anak Gadis Tunggal, Qadejah

Terharu dengan keprihatinan yang ditunjukkan satu-satunya anak perempuan, Qadejah El Zahra, Datin Seri Shahida memaklumkan, anak gadisnya itu ialah insan paling sibuk bertanya perihal keadaaan si ibu yang sarat hamil.

Malah isteri kepada Aliff Syukri ini menambah, dia adalah orang yang bertanggungjawab menbancuh susu dan mengambil air untuk beri si ibu makan ubat setiap malam.

Anak dara saya…..bila pregnant qadejah orang yg paling sibuk akan tanya saya hari2 dah makan ubat dah minum susu,mama ok pening x nak picit x ?.

“Malam-malam dia akan bancuh susu utk saya,ambik kan air nak makan ubat…dia pun harap2 la selalu dapat girl katanya.

“Rupanya anak perempuan ni dia caring lain mcm kan…kalau anak lelaki dia sibuk nak bergusti je….sayang tu sayang juga tapi versi lelaki la.

IKLAN

“Mudahan ada rezeki dapat baby girl lepas ni. lepas tu mama dah boleh tutup kilang. boy dah ramai tapi kalau rezeki boy juga Alhamdulillah….rezeki juga tu,” luahnya.

Terharu dengan sifat penyayang anak kedua pasangan ini, netizen meninggalkan pelbagai reaksi di ruangan komen.

Reaksi mereka, selalunya anak perempuan akan lebih rapat dengan bapa, namun berbeza pula dengan kanak-kanak berusia 9 tahun itu.

Shahida serta suami turut mempunyai seorang anak angkat, Ameena.

IKLAN

View this post on Instagram

bye2 kuala lumpur ✈️✈️ Hatyai…..

A post shared by Nur Shahida Mohd Rashid (@shahidadherbs) on

Foto : Instagram Shahida