Diperkenalkan sebagai salah seorang peserta bagi program realiti terbaru, Fit For Action, anak kepada pelakon popular, Norman Hakim, Danish Hakim mempunyai misi peribadi untuk menceburkan diri di dalam industri seni.

Menurut Danish, selain membanggakan kelurga, dia juga mahu menyuntik unsur-unsur agama di dalam bidang yang sememangnya sudah mengalir di dalam darah keluarganya itu.

“Dengan Nama Allah, Aku Sertai Industri Hiburan Untuk Keluarga,” – Masuk Program Realiti, Anak Norman Hakim Ada Misi Peribadi

“Dengan Nama Allah, aku menyertai industri hiburan ini untuk keluarga. Mengekspresi diri sendiri samada dari segi bright side mahupun dark side.

“Menggunakan ilmu martial arts serta sukan-sukan merbahaya/berisiko melalui platform ini.

“Membina personal branding sebagai inspirasi kepada adik beradik dan generasi rakan sebaya serta membawa unsur-unsur islamic+urbanic ke dalam bidang ini,” tulisnya.

Perkara tersebut dikongsikan sendiri oleh Danish menerusi sebuah entri di laman Instagram miliknya.

IKLAN

“Dengan Nama Allah, Aku Sertai Industri Hiburan Untuk Keluarga,” – Masuk Program Realiti, Anak Norman Hakim Ada Misi Peribadi “Dengan Nama Allah, Aku Sertai Industri Hiburan Untuk Keluarga,” – Masuk Program Realiti, Anak Norman Hakim Ada Misi Peribadi

Dalam pada itu, Danish turut memanjatkan doa agar tingkah lakunya sentiasa dilindungi dan mendapat keberkatan daripada Allah SWT.

“Demi reda Engkau, ibu-ibu bapa-bapaku, aku mohon janganlah sesekali Engkau serahkan aku pada diriku sendiri dalam segala urusan terutamanya dari segi menjaga solat 5 waktu sehari semalam dan juga batas-batas tertentu yang lain-lain sebagai seorang Muslim.Aamiin,” kongsinya lagi.

Melihat di ruangan komen, rata-rata netizen menzahirkan rasa bangga selain turut menitipkan ucapan selamat buat Danish.

IKLAN

“All the best and good luck.

“Barakallah. Selamat maju jaya.

“Semoga dipermudahkan segala urusan Bang Long.

IKLAN

“MasyaAllah, buat yang terbaik. Letakkan niat yang baik.

“Teruskan memberi inspirasi,” antara komen-komen netizen di Instagram.

“Dengan Nama Allah, Aku Sertai Industri Hiburan Untuk Keluarga,” – Masuk Program Realiti, Anak Norman Hakim Ada Misi Peribadi

Sekadar info, selain Danish, perkahwinan Norman dengan bekas isterinya Abby Abadi pada 2002 turut dikurniakan Marissa Dania Hakim dan Maria Danisha Hakim.

Untuk berita terkini hiburan dalam dan luar negara. Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Media Hiburan. Klik di sini.

Sumber & Kredit Foto: Instagram Danish Hakim

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI