“Cantiknya Anak Norman Hakim,” – Wow! Puji Netizen Bila Norman Tunjuk Gambar Anak Gadis

Pelakon, Norman Hakim yang kini sedang sibuk kembali melakukan pengambaran untuk drama Gerak Khas musim terbaru.

Baru-baru ini, Norman telah memuat naik gambar beliau bersama dengan anaknya di akaun Instagram miliknya berserta kapsyen ;

“30 minit yang sangat BERHARGA!! Visiting program sekolah @marissadaniaaaaa_ sekali
dgn jenguk @danish.edry kat kolej dia in between my shooting’s dinner break.
Minggu lepas abah,mama semua dah terjah dah,papa mummy tak available time tu”

“Dahlah boleh visit sebulan sekali je dalam salah satu Khamis malam Jumaat,
kebetulan jatuh pada hari ni & kebetulan papa still on #GerakKhas shooting set.
So mmg terpaksalah terjah kejap dgn uniform sbb masa sgt singkat nak salin2 baju”

“Alhamdulillah mission accomplished & already back to the shooting set.
Thx again Allah s.w.t for the bless & the moment,” tulisnya.

IKLAN

Dalam kesibukan Norman, Norman tidak lupa untuk tunaikan tanggungjawab
kepada anak-anaknya dan lantas netizen memuji dengan sikap Norman itu.

Selain itu, netizen juga terkejut apabila melihat kecantikan dan keayuan anak Norman.

View this post on Instagram

2019, bismillah ?

A post shared by Backup Acc (@marissadaniaaaaa_) on

IKLAN

Memang ternyata anak Norman yang bernama Marissa Dania ini sangat cantik dan jelita.

Untuk rekod, selain mempunyai cahaya mata bersama isterinya, Memey, bekas finalis Hero Remaja itu juga turut dikurniakan 3 orang anak iaitu Danish Hakim, Marissa Dania dan Maria Danisha hasil daripada perkahwinan terdahulu bersama Abby Abadi.

Foto : Instagram Norman Hakim