“Bukan Obses…,” – Dah 43 Hari Bersama, Shakilla Khoriri Terang Awal-Awal Sebab Asyik Kongsi Foto Bayi

Baru sahaja terima kehadiran orang baru lebih sebulan lalu, pelakon Shakilla Khoriri menjelaskan lambakan foto anaknya, Ameena Sofia di Instagram bukanlah kerana dia obses dengan anak sendiri.

Cuma, naluri seorang ibu sudah semestinya anak menjadi keutamaannya kini. Lebih-lebih dia kini terperap di rumah kerana berpantang.

“Takde bukan obses dengan anak sendiri.
Kang orang kata asyik dok posted gambar anak ja. Tapi tu la kita kan manusia,
apa ja situasi kita ketika ITU dan INI mesti lah kita nak post.

“Sama macam korang,
Kalau rasa baju korang terlalu cantik hari tu, post gambar berkeping2.
Depan belakang kiri kanan. Ohh…malam anugerah tak payah cerita lagi hebat gambar keluar.

“Yang tibe hari tu rasa muka cantik lain macam sebab ada orang make up kan.
Post ! Post ! Post !

IKLAN

Yang kerja dok post pasal kerja.
Yang tak kerja dok stalk ig orang lepas tu kecam.Tak cukup kecam , aibkan lagi.
Post dekat IG pasal orang lain.
Perli, Sindir.

“Takpa..tak salah pun.
Tu yang aku cakap, Kita manusia.
Apa yang berlaku ketika dan saat itu kita akan post,” tulisnya.

Malah pelakon ini turut mengakui hidupnya kini banyak bersama anak.

“Dah 43 hari view aku budak seketul ni.
Kang balik bapak dia view satu lagi.
2 Ketul je aku menatap selama dekat 2 bulan ni.

IKLAN

“Dakkk….bukan obses dengan anak sendiri. Tak hebat pun anak aku.
Kalau obses bertalu2 post gambar anak sambil caption, comelnya anak aku ! Cantiknya anak aku. Haaa…tu obses tahap orang muntah. Ok sekian,” maklum Shakilla panjang lebar.

View this post on Instagram

#?• . Takde bukan obses dengan anak sendiri. Kang orang kata asyik dok posted gambar anak ja. Tapi tu la kita kan manusia, apa ja situasi kita ketika ITU dan INI mesti lah kita nak post. . . Sama macam korang, Kalau rasa baju korang terlalu cantik hari tu, post gambar berkeping2. Depan belakang kiri kanan. Ohh…malam anugerah tak payah cerita lagi hebat gambar keluar. Yang tibe hari tu rasa muka cantik lain macam sebab ada orang make up kan. Post ! Post ! Post ! . . Yang kerja dok post pasal kerja. Yang tak kerja dok stalk ig orang lepas tu kecam.Tak cukup kecam , aibkan lagi. Post dekat IG pasal orang lain. Perli, Sindir. . . Takpa..tak salah pun. Tu yang aku cakap, Kita manusia. Apa yang berlaku ketika dan saat itu kita akan post. . . Dah 43 hari view aku budak seketul ni. Kang balik bapak dia view satu lagi. 2 Ketul je aku menatap selama dekat 2 bulan ni. ? . . Dakkk….bukan obses dengan anak sendiri. Tak hebat pun anak aku. Kalau obses bertalu2 post gambar anak sambil caption, comelnya anak aku ! Cantiknya anak aku. Haaa…tu obses tahap orang muntah. . . Ok sekian. ??? . ? @ameenasofia_

A post shared by SHAKILLA KHORIRI (@shakillakhoriri) on

Bersetuju dengan pendapat pelakon ini, apa yang kita sayang, itulah yang selalu mahu dikongsikan dengan orang lain.

Foto : Instagram Shakila Khoriri