“Buat Lain Sikit,” – Akikah Anak Puteri Sarah Liyana Hanya Dihadiri Kaum Wanita, Kelibat Syamsul Yusof Juga Tidak Kelihatan!

Pelakon dan hos, Puteri Sarah Liyana Megat ada memuat naik beberapa foto sekitar majlis akikah anak perempuannya, Sumayyah yang dilahirkan Mac lalu.

Mencecah usia lima bukan kini, permata hati kedua Puteri Sarah sama suami, Syamsul Yusof itu dilihat mengenakan pakaian sedondon dalam rona merah jambu dengan si ibu sepanjang majlis berlangsung pada Ahad.

Bagaimanapun apa yang menariknya menerusi majlis akikah anjuran Puteri Sarah kali ini, ia hanya dikhaskan untuk tetamu wanita sahaja.

IKLAN

Lari dari kebiasaan, Sarah menerusi kapsyen turut menjelaskan mengenai tindakannya itu.

“Sumayyah’s akikah semalam ❤️ TQ to those yang datang meriahkan ! TQ so much to my MIL & FIL @dpatimah012 @dyhaslam organizekan majlis akikah Sumayyah.

“Kalini akikah kita buat lain sikit hihihihi. Akikah untuk wanita sahaja,” tulisnya.

Malah, di bahagian komen pula ada peminat yang bertanya mengenai di manakah kelibat si suami dan ini reaksi yang diberikan Sarah;

“Buat Lain Sikit,” – Akikah Anak Puteri Sarah Liyana Hanya Dihadiri Kaum Wanita, Kelibat Syamsul Yusof Juga Tidak Kelihatan!

IKLAN

Dalam pada itu, ramai juga yang memuji majlis akikah yang dianjurkan dan rata-ratanya juga terpegun dengan kecomelan si kecil.

Sedikit informasi, Puteri Sarah dan Shamsul Yusof diijabkabulkam pada 8 Mac 2014 dan dikurniakan dua cahaya mata, Syaikhul Islam, 2, dan Sumaiyyah yang dilahirkan pada 16 Mac lalu.

Foto: Instagram Puteri Sarah Liyana