Pelakon Puteri Sarah Liyana tetap meneruskan saman terhadap bekas kakak ipar Ira Kazar yang dikenali sebagai Wiwi Darvinda Mazwena Mazlan.

Menurut Puteri Sarah, dia telah menyatakan perkara tersebut kepada Syamsul Yusof dan bekas suaminya itu menyerahkan kepada dirinya untuk mengambil tindakan yang dirasakan wajar.

“Saya dapat tahu segala info tentang wanita berkenaan yang masih lagi bercakap tentang saya di media sosial pada hari saya baru habis tempoh edah.

“Bila berlaku pada hari itu saya tertanya-tanya kenapa perkara ini tak habis-habis lagi. Saya tak kacau awak, awak pun janganlah kacau saya.

“Bila saya tengok apa yang dia tulis bukan sahaja melibatkan saya tetapi turut membabitkan keluarga saya dan juga Syamsul.

“Bila saya dapat semua bukti itu, saya terus hubungi Syamsul. Saya tanya dia apa nak buat ni? Kita dah tak ada masalah, tetapi orang pula ada masalah dengan kita.

IKLAN

“Kalau saya tak buat sesuatu, perkara ini akan berpanjangan dan akan menjejaskan imej saya.

“Jadi Syamsul kata pada saya, awak buatlah apa yang awak nak buat. Saya okay sahaja”, katanya.

Ibu kepada dua cahaya mata itu juga menambah, dia telah menghubungi bekas bapa dan ibu mentuanya untuk menjelaskan tentang perkara sama.

IKLAN

“Mereka juga kesian dengan saya dan mahu saya menjalani kehidupan dengan tenang. Mungkin ada yang kata saya ni tak habis-habis dengan isu ini, tetapi saya berharap biarlah ini yang terakhir.

“Saya juga sudah penat. Kali ini saya memang buat betul-betul dan tak akan tarik semula. Saya tarik saman terdahulu kerana saya dan Syamsul mencapai kata persetujuan supaya kami boleh hidup dengan tenang dan jalani kehidupan masing-masing.

Tetapi bila semuanya telah selesai, timbul pula isu ini.

IKLAN

“Saya tak balas pun mesej dia. Biarlah pihak peguam saya yang uruskan. Jika kami terus bercakap secara peribadi, takut timbul hal lain pula”, katanya lagi.

Dalam perkembangan lain, Puteri Sarah bakal muncul dengan teater muzikal kanak-kanak,  Pak Pandir Dan Labu Ajaib terbitan JN Studios & Entertaiment.

Naskhah yang bakal dipentaskan di Istana Budaya pada 13 hingga 15 Oktober depan itu turut dibintang Janna Nick, Bell Ngasri, Noreen Iman, Aya Amiruddin, Naque Ariffin dan ramai lagi.

Untuk berita terkini hiburan dalam dan luar negara. Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Media Hiburan, klik di sini

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI