Berapi MH bila menonton satu video pendek yang memaparkan dua orang remaja bangga memukul kepala seorang lelaki tua gelandangan.

Lebih menyedihkan, mangsa membuat isyarat untuk jangan menyakitinya dengan lemah. Tanpa segan silu dua lelaki biadap ini berlari sambil ketawa seperti ada sesuatu yang lucu berlaku.

Remaja lelaki biadap ini siap tersenyum busuk di lensa kamera sambil membuat isyarat ‘peace’ kononnya seronok melakukan kegiatan tidak bermoral ini!

[VIDEO] ‘Biadap! Kau Fikir Lawak?’ Dua Remaja Lelaki Biadap Pukul Kepala Pakcik Gelandangan!

Video yang berdurasi beberapa saat itu telah menimbulkan kemarahan seluruh rakyat Malaysia terutamanya golongan netizen.

IKLAN

[VIDEO] ‘Biadap! Kau Fikir Lawak?’ Dua Remaja Lelaki Biadap Pukul Kepala Pakcik Gelandangan! [VIDEO] ‘Biadap! Kau Fikir Lawak?’ Dua Remaja Lelaki Biadap Pukul Kepala Pakcik Gelandangan! [VIDEO] ‘Biadap! Kau Fikir Lawak?’ Dua Remaja Lelaki Biadap Pukul Kepala Pakcik Gelandangan!

Malah jika dilihat semula video ini kelihatan ada pelancong yang sedang berjalan di kaki lima tersebut turut memandang mereka.

Haish tak malu ke? Apa mereka fikir ini lawak dan satu bahan jenaka?

IKLAN

Jujur MH sangat menentang dan tidak suka dengan apa yang dilakukan oleh mereka. Bayangkan kalau yang dipukul itu adalah ahli keluarga sendiri? Gembirakah?

MH harap video ini akan sampai ke tangan pihak berkuasa dan mereka akan mendapat balasan yang setimpal dengan sikap biadap mereka!

Ini dia video yang MH maksudkan, korang nilaikan sendiri.

IKLAN

 

 

 

 

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI