Siapa yang tidak kenal dengan model Alicia Amin. Orangnya cantik dan agak seksi.

Express yourself don’t oppress yourself ✨

A post shared by Alicia Amin (@hangriii) on

Jika sebelum ini Alicia telah gemparkan industri dengan gambar-gambar photoshootnya yang dikatakan terlalu menjolok mata, kali ini Alicia telah menimbulkan lagi kontroversi apabila memuat baik gambar tidak berpakaian di sebuah pulau yang terletak di Terengganu.

MH difahamkan Alicia telah muat naik gambar tersebut di twitter dan mendapat kecaman yang cukup hebat daripada netizen.

Malah lebih hangat, ada juga individu yang meminta media semasa band nama Alicia di kaca televisyen dan mana-mana medium media kerana kecewa dengan tindakan Alicia yang ‘terlebih berani’!

IKLAN

Berani Mati, Alicia Amin Kongsi Gambar Topless Di Terengganu?

Bagaimanapun ini jawapannya…

Terkini MH diberitahu Alicia bakal mengambil tindakan undang-undang kepada individu yang meminta namanya digam kerana dikatakan mencipta akaun palsu dan menggunakan nama ayahnya.

IKLAN

Aduh terkejut betul MH melihat perkongsian ini. Apapun MH harap Alicia belajar dari kesilapan dan lebih sensitif dalam hal-hal sebegini lagi pula apabila Alicia punyai peminat dikalangan melayu dan beragama Islam.

Mungkin benar, Alicia hanya mahu menjadi diri sendiri dan menegakkan pendirian tetapi adat orang melayu, mereka tidak terlalu ‘terbuka’ menerima sesuatu seperti ini, mungkin selepas ini Alicia perlu lebih bijak gambar macam mana yang patut dikongsi dan sebaliknya.

Bukan apa, zaman sekarang macam-macam boleh terjadi. MH risau jika ada individu tidak bertanggungjawab mengambil kesempatan dan mempergunakan gambar-gambar peribadi Alicia dengan perkara yang tidak baik.

IKLAN

Sumber: Twitter Alicia Amin 

 

 

 

 

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI