Sukses menerusi empat buah singlenya sebelum ini, kali ini Aman RA sekali lagi bakal mencuri perhatian apabila baru saja melancarkan lagu terbarunya yang berjudul Berada.

Apa yang menaiknya, lagu yang turut termuat di dalam album pertamanya, REBEL ini turut menampilan dua rakannnya, Altimet dan Noh Hujan.

Berkongsi lanjut mengenai lagu berkenaan, Berada mencerminkan perjalanan hidup mereka meski latar belakang yang agak berlainan tetapi dalam setiap cabaran dan setiap kenangan ajaran yang mereka terima adalah perasaan bersyukur walau apa jua keadaan.

IKLAN

Berada Satukan Aman Ra, Altimet Dan Noh Hujan

Malah, lagu yang berunsurkan pengajaraan ini juga mengunakan ‘wordplay’ perkataan Berada (berharta), Berada (kedudukan) dan Brader (Persaudaraan).

IKLAN

Video muzik Berada juga sedikit sebanyak mengimbas kembali cabaran hidup yang mereka telah lalui serta kasih sayang dan dorongan yang telah di terima oleh Tuhan, keluarga dan rakan-rakan.

Imbasan inilah yang mengingkatkan mereka untuk sentiasa berterima kasih dan merendah diri.

IKLAN

Berada juga kini boleh didapati di semua platform digital dan video muzik rasmi boleh ditonton di saluran AmanRAVEVO di YouTube. Setakat ini, MV berkenaan sudah pun ditonton lebih 700,000 kali.

https://www.youtube.com/watch?v=I-R_Iki3YJc

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI