Mengenai isu perhimpunan dan perarakan kaum LGBT yang berlaku di Putrajaya beberapa hari lepas, nyatanya ia masih lagi menjadi perbualan.

Terbaru, pelakon Zarina Anjoulie juga turut telah memberikan pendapat mengenai isu tersebut menerusi akaun Instagram miliknya.

“Issue LGBT ramai yg nk hidup macam kat negara Barat Tapi diorang tau yg best je yg buruk korang tak tau . I’ve travelled to so many country before but trust me when I say our country is the best. Korang patut chill je tak yah nk over” tulisnya.

Menariknya, video tersebut kelihatan Zarina juga telah berkongsi pengalaman yang berbeza mengenai budaya LGBT di luar negara.

Lantas, pendapat yang dilontarkan pelakon berusia 32 tahun itu telah mendapat perhatian netizen.

Malah, netizen juga turut bersetuju dengan pendapat yang dikongsi Zarina.

Ada betulnya juga apa yang dikatakan oleh Zarina.

Video : Instagram Zarina Anjoulie

Apa Kata Anda