Salam takziah diucapkan kepada pelakon wanita, Rebecca Nur Al Islam yang baru sahaja kehilangan bapa tercintanya semalam. Berita ini telah dikongsikan sendiri oleh Rebecca menerusi video di akaun instagram miliknya.

“Innalilawainalillahirojioun..Suddenly Papa…i can’t live without you my dad?? #mrsazam #alfatihah #mypapa #mydaddy #05062017,” tulis kapsyen videonya.

 

Bapa Rebecca Meninggal Dunia

 

Bapa Rebecca, Ahmad bin Ariffin telah menghembuskan nafasnya yang terakhir di Johor Baharu dan di dalam video tersebut Rebecca sedang dalam perjalanan pulang untuk melihat jasad arwah bapanya buat kali yang terakhir.

IKLAN

Rebecca juga turut berkata di seolah-olah tidak percaya tentang pemergian bapa buat selama-lamanya kerana dia baru sahaja berjumpa dengan bapanya baru-baru ini. Berita pemergian bapanya ini diketahuinya daripada abangnya.

Di akhir video ini, Rebecca sempat meminta agar pengikut-pengikutnya di instagram untuk sedekahkan Al Fatihah buat arwah bapanya itu.

IKLAN

Sungguh sayu rasa hati apabila melihatkan air mata seorang anak yang mengalir kerana meratapi dan bersedih atas pemergian bapanya.

Semoga pemergian bapanya di dalam bulan yang penuh kemuliaan dan barakah ini, bapanya ditempatkan di kalangan orang-orang yang soleh dan semoga rohnya tenang di sana.

IKLAN

 

Sumber: Instagram Rebecca Nur Al Islam

[su_heading]Untuk perkongsian berita selebriti dan pengiklanan, boleh emelkan kepada editor.media@karangkraf.com atau hubungi 03-5101 7322. Ikuti kami juga di Facebook› Media Hiburan * Instagram› mediahiburanofficial * Youtube› Media Hiburan Official[/su_heading]

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI