Penyanyi, Usop, mengumumkan dirinya kini sudah tidak lagi bersama dengan syarikat pengurusan artis, Rocketfuel Entertainment.

Lantaran itu, menerusi sebuah hantaran di laman Instagram, Usop atau nama sebenarnya, Muhammad Saiful Naim Muhammad Noor dilihat ada menitipkan ucapan penghargaan kepada semua pihak yang telah menjadi tulang belakangnya itu selama ini.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Usop 🌺 (@usopofficial)

“Terima kasih tak terhingga seperti mana banyaknya buih di lautan. Itu yang mampu saya ucapkan kepada orang-orang kuat yang banyak berada disamping saya ketika saya dalam rocketfuel.

“Banyak memori yang tak dapat saya lupuskan dalam ingatan, susah jatuh bangun semua sekali. Terima kasih kepada abang-abang yang saya sayang yang selama ni menjadi tulang belakang saya dalam industri,” tulisnya.

“Banyak Memori Tak Dapat Saya Lupus, Susah Jatuh Bangun…,” – Tak Lagi Dengan Rocketfuel, Usop Bakal Gerak Sendiri? “Banyak Memori Tak Dapat Saya Lupus, Susah Jatuh Bangun…,” – Tak Lagi Dengan Rocketfuel, Usop Bakal Gerak Sendiri?

IKLAN

Katanya lagi, dia juga akan memanfaatkan segala ilmu yang diberikan untuk terus mencipta nama dipersada industri seni tanah air.

“Masa saya ada program di KL rumah abang-abang saya ni la tempat saya menumpang. Dan kepada mu big boss Mr Feros saya nak ucapkan berbanyak-banyak terima kasih sebab banyak beri peluang kepada saya yang belum pernah saya rasa sebelum ni.

“Boss yang paling steady yang pernah saya dapat. You’re the men la boss . Banyak benda yang saya belajar ketika saya dikelilingi dengan orang-orang yang sangat hebat dalam industri.

“InshaAllah jika ada rezeki nanti kita akan bekerjasama lagi..thank you so much,” jelasnya lagi.

IKLAN

Bagaimanapun, sehingga kini masih tiada lagi penjelasan yang diberikan oleh pihak Usop mengenai keputusannya itu.

“Banyak Memori Tak Dapat Saya Lupus, Susah Jatuh Bangun…,” – Tak Lagi Dengan Rocketfuel, Usop Bakal Gerak Sendiri? “Banyak Memori Tak Dapat Saya Lupus, Susah Jatuh Bangun…,” – Tak Lagi Dengan Rocketfuel, Usop Bakal Gerak Sendiri?

Malah, ada juga segelintir pihak yang berpendapat bahawa Usop akan mengendalikan kariernya secara bersendiri selepas ini.

IKLAN

Meninjau di ruangan komen, rata-rata netizen turut mendoakan yang terbaik buat Usop serta kerjayanya.

“Even bergerak solo ke, bawah mana-mana label-label hebat ke, yang penting hati dan minda tu. Kena pandai manage dan rebranding diri. Semoga Usop berjaya dunia akhirat.

“All the best Usop, dimana hang berada buat yang terbaik. Jaga nama baik dan maruah diri. Hati-hati ya dalam segala hal.

“Semoga dipermudahkan segala urusan Usop,” antara komen-komen netizen di laman Instagram.

Sumber: Instagram Usop