Penyanyi wanita yang kian meningkat naik namanya di dalam industri seni tanah air, Wany Hasrita kini dikatakan semakin selesa untuk bergaul dengan artis-artis seni yang lain berbanding waktu awal kemunculannya dahulu.

Artis Lelaki Suka Mengusik Wany Hasrita

Pemilik suara merdu ini berkata ada sesetengah artis lelaki yang suka mengusik dan menyakat dirinya dan itu membuatkan dia semakin terbuka dan selesa dengan usikan-usikan tersebut.

IKLAN

“Memang sejak dari dulu saya sering kena usik dengan mereka (artis-artis lelaki) dan saya tahu itu sekadar usikan sahaja memandangkan saya masih hijau dalam bidang ini.

“Apa-apa pun tidak saya nafikan kadang-kadang dengan cara inilah hubungan antara kami jadi lebih rapat dalam suasana santai dan saya tidak pernah ambil serius soal usik ni,” katanya.

Artis Lelaki Suka Mengusik Wany Hasrita

Sudah menjadi lumrah menjadi seorang selebriti, pastinya ramai yang ingin tahu tentang kehidupan peribadi Wany.

IKLAN

Wany sering ditujukan soalan tentang cinta namun bagi dirinya soalan-soalan tersebut tidak pernah dijadikan sebagai tekanan kepadanya untuk terus fokus dalam kerjayanya sebagai seorang penyanyi.

IKLAN

“Orang berhak bertanya dan buat masa sekarang apa yang boleh saya jawab, saya masih solo. Klise kan? Tetapi itulah hakikatnya.

“Kesibukan yang membataskan saya untuk memikirkan semua perkara itu buat waktu sekarang,” ujarnya.

Sumber: Mstar Online

[su_heading]Untuk perkongsian berita selebriti dan pengiklanan, boleh emelkan kepada editor.media@karangkraf.com atau hubungi 03-5101 7322. Ikuti kami juga di Facebook› Media Hiburan * Instagram› mediahiburanofficial * Youtube› Media Hiburan Official[/su_heading]

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI