“Angan-Angan Tu Kan Free,” – Zahida Rafik Pasang Impian, Mahu Mahir Dalam Sukan Berkuda Sambil Memanah

Selebriti, Zahida Rafik ada berkongsi cerita bersama peminat menerusi laman media sosial Instagram miliknya.

Menariknya, Zahida kini sudah mengisi masa dengan melakukan sukan berkuda.

Kongsi Zahida, dirinya telah memasang impian untuk mahir dalam sukan berkuda sambil memanah.

IKLAN

“Angan2 sis tetap tinggi,kuda baru nk masuk level canter,cuba tengok nex video,itu pun masih pegang saddle

“tapi dah fikir berkuda sambil memanahbut its ok, angan2 tu kan free but if u want something in life u have to go for it, jgn ckp2 tapi tk buat, i ni pulak jenis yang, if i want something i akan achieve till i dapat, for me itu satu kepuasaan

“Stay focused, go after your dreams and keep moving towards your goals#horseriding #myhappymoments #lifeisbeautiful #blessed,” tulisnya.

IKLAN

Untuk rekod, Zahida merupakan artis berdarah kacukan Melayu-Pakistan dan telah dilahirkan pada 10 April 1975 di Kuala Lumpur.

Foto: Instagram Zahida Rafik