Reen Rahim memohon para pengikutnya agar tidak terpedaya dengan promosi permainan dalam talian yang telah dihantar oleh akaun Instagramnya sendiri menerusi ‘direct Message’.

Ini kerana, bintang Syif Malam Raya itu menjelaskan aplikasi itu seolah-olah digodam individu tidak bertanggungjawab sekali gus menggunakan akaun media sosial miliknya.

“DM Reen kena spam, kena hack. Tengok story Reen. Harap korang jangan buat game tu. Bukan Reen taip, bukan Reen Send,” jelasnya.

IKLAN

Dia pada masa sama turut meminta pandangan untuk menghalang ia daripada terus berlaku.

“MOHON SIAPA YANG PERNAH KENA TOLONG SHARE CARA NAK SELESAI KAN MASAALAH NI,” tulis Reen pada kapsyen hantaran yang terkait.

Turut dilampirkan ialah beberapa paparan teks yang dimaksudkan yang mana permainan berkenaan menawarkan ganjaran berupa wang tunai sebanyak RM100.

Serentak dengan itu, ada peminat yang cuba memberikan idea serta cara untuk menghentikan hantaran teks tersebut dari terus berlaku.

Foto: Instagram Reen Rahim