“Aku Tak Kacau Hidup Hang Pon,” – Kata Rita Rudaini, Lebih Baik Dungu Daripada Hati Busuk!

Menerusi entri Instagram Rita Rudaini, pelakon ini berkongsi foto wanita sihir dengan kapsyen yang seperti ditujukan buat seseorang.

Bintang ini ada mempersoalkan mengapa individu ini sering menjaja cerita dan hairan apabila yang mendengar turut sama terpengaruh.

Cuba teka…dlm pic tu dia pakai tudung ke costume witch? asyik menyucuk n cerita burukkan org je.

IKLAN

“aku xkacau hidup hang pon…yg tukang dgr tu pulak sama busuk…xle pikir ke,org yg suka menyampai cite,burukkan org lain dlm masa yg sama dia menunjukkan KEBURUKAN HATI dia sendiri..mmm.

“Hat yg dengaq pon sama naikkkk #busukhati…nk ckp ‘artis ni dungu’? kemonnn makcikkk…lebih baik DUNGU dari HATI BUSUK…huduh perangai mung..hokk ollohhh,” tulisnya.

Bagaimanapun di ruangan komen, peminat menasihati pelakon ini agar terus bersabar dan tidak mengendahkan kata-kata negatif yang tersebar.

IKLAN

“Aku Tak Kacau Hidup Hang Pon,” – Kata Rita Rudaini, Lebih Baik Dungu Daripada Hati Busuk! “Aku Tak Kacau Hidup Hang Pon,” – Kata Rita Rudaini, Lebih Baik Dungu Daripada Hati Busuk! “Aku Tak Kacau Hidup Hang Pon,” – Kata Rita Rudaini, Lebih Baik Dungu Daripada Hati Busuk!

Foto : Instagram Rita Rudaini