Penyanyi, Misya Omar tidak dapat menahan sebak dalam ucapannya bersempena dengan ulang tahun kelahiran individu paling istimewa baginya yang juga merupakan guru vokal, Datuk Syafinaz Selamat.

Menurut Misya, Datuk Syafinaz merupakan antara individu yang paling banyak berjasa di dalam kariernya terutamanya dalam mengembalikan semula keyakinannya terhadap dunia nyanyian.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Misha Omar (@mishaomar)

“Selamat Hari Jadi Datuk Syafinaz Selamat. My Teacher, My Superwoman, My Mentor. Siapa macam Kak Mitch, bila cakap pasal cikgu korang je airmata senang nak meleleh. Ke sebenarnya Kak Mitch ni cengeng melebih-lebih.

“Im sorry okay. Susahnya nak buat ucapan pada orang yang hebat macam cikgu Kak Mitch ni sebab jasa dia terlalu besar. Tak tau nak balas dengan apa tapi pada dia yang simple sangat tu. Belanja makan cake je dia dah happy dah.haha,” tulisnya.

IKLAN

Menerusi video dedikasi yang dimuat naik di laman Instagram, penyanyi lagu Tanpa Rela turut menitipkan doa semoga semoga Datuk Syafinaz sentiasa diberikan kesihatan yang baik dan bahagia bersama orang sekeliling.

“Mari kita sama-sama ucapkan happy birthday to her ok? Kita sama-sama doakan biar Allah selalu kasihi cikgu kak Mitch ni. Sihat selalu, cantik selalu, bahagia selalu. Aminnn!

“Type pun nangis ni. Ni take yang ke 5 sebenarnya. Tetap jugak Kak Mitch Nangis. Tak tau nak edit macam mana. Aaahhh biarlahh. I love you, cikgu,” katanya lagi.

Melihat di ruangan komen, rata-rata netizen turut sebab menyaksikan video berkenaan selain turut sama menitipkan ucapan hari lahir buat Datuk Syafinaz.

Sumber: Instagram Misha Omar