Pengacara, Nazrudin Rahman mengakui teruja selepas diberikan kepercayaan untuk menjadi wajah baru program bual bicara pagi popular negara, Malaysia Hari Ini.

Menurut Nazrudin atau lebih mesra disapa Naz, pemilihan ini merupakan satu cabaran baru buat dirinya dan dia juga sebolehnya mahu membalas kepercayaan tersebut dengan melaksanakan tugas ini dengan baik.

“Cabaran diterima bukan kepalang,
Syukur berpeluang menunjukkan belang, Semoga yang gelap disuluh terang, Biar putih mata, jangan putih tulang.

“Bermula esok @mhi_tv3 berwajah baharu, dan merupakan hari pertama saya bersiaran bersama team baru MHI,” tulisnya.

“Wow, Amazing Host For Amazing Show,” – Dipilih Jadi Hos Baru Malaysia Hari Ini, Nazrudin Rahman Syukur Nikmat “Wow, Amazing Host For Amazing Show,” – Dipilih Jadi Hos Baru Malaysia Hari Ini, Nazrudin Rahman Syukur Nikmat

Kenyataan tersebut dikongsikan oleh bapa kepada tiga orang cahaya mata itu menerusi sebuah hantaran yang dimuat naik di laman Instagram.

IKLAN

Dalam pada itu, Naz turut berharap agar para pencara terdahulu dapat memberikannya tunjuk ajar sepanjang mengendalikan program tersebut.

“Berat lagi bahu memikul, saya minta tunjuk ajar, silap dan salah janganlah pukul @fedtriyahya @sofeasayshello @anim.ezati @farihaonn @hanifmiswan_17 @fadzlyfuad,” jelasnya lagi.

Menerusi entri terkini di laman Instagram, Naz turut dilihat berkongsi suasana di set MHI sewaktu mengacara program tersebut awal pagi tadi.

IKLAN

“Wow, Amazing Host For Amazing Show,” – Dipilih Jadi Hos Baru Malaysia Hari Ini, Nazrudin Rahman Syukur Nikmat

Melihat di ruangan komen, rata-rata netizen menitipkan ucapan tahniah selain turut meluahkan rasa tidak sabar untuk menantikan penampilan Naz bersama program tersebut.

“You will definitely nail it Abang Naz.

“I can’t think of anyone better for the job. Congratulations.

IKLAN

“OMG Abang Naz, I’m so happy for you.

“You the man. Semoga MHI lebih segar.

“Wow, amazing host for amazing show,” antara reaksi-reaksi netizen di laman Instagram.

“Wow, Amazing Host For Amazing Show,” – Dipilih Jadi Hos Baru Malaysia Hari Ini, Nazrudin Rahman Syukur Nikmat

Sekadar informasi, Naz merupakan seorang pengacara yang sangat sinonim menerusi program travelog, Jalan Jalan Cari Makan (JJCM).

Sumber: Instagram Nazrudin Rahman

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI