Pelakon, Zizan Razak yang sangat sinonim dengan karakternya yang lucu sering membuatkan ramai terhibur dengan gelagatnya.

Bagaimanapun, akhirnya perasaan nervous pelakon filem Polis Evo itu tidak dapat disembunyikan apabila seekor ular sawa menjalar di bahagian lehernya!

Video tersebut telah dikongsikan Zizan di Instagramnya.

“This is real man. This is crazy. Nak rasa makan clean food dan fresh kene gaya cam gini. #zizanrazak#healthyfood #healthylifestyle #boa#phyton,” tulisnya.

“Tengok ni korang.. Nama dia Phy.. Jangan jadi tie.. Phy! Jangan cium saya.. Itu bukan tikus putih, itu telinga! Jangan lilit mcm tudung bawal. Kang jadi tudung sawa pulak.. Eishh. Dia buat tie pulak.. Hmm.. sukahati kau lah,” kata Zizan dengan perasaan gementar.

Lalu, netizen telah meninggalkan komen yang pelbagai terhadap reaksi ‘berani’ Zizan itu.

Nyata, Zizan nampak steady dan masih boleh control macho, tapi hakikatnya gementar dengan haiwan tersebut.

Video : Instagram Zizan Razak

Apa Kata Anda